HOROSCOP

de Cuget Liber Miercuri, 01 Aprilie 2020 191
Berbec: Poți face un pas în spate și chiar e nevoie, ca să te poți îndepărta de orice motiv de conflict care te-ar putea afecta, direct sau indirect. Fii înțelept, e spre binele tău.

Taur: Firea ta serioasă este un atu, dar poate duce și la exagerări, de exemplu în tonul unor conversații obișnuite care pot deveni certuri, dacă nu vei fi suficient de atent.

Gemeni: Ai obosit, nu mai vrei să auzi de intrigi, complicații inutile, interdicții și relații stricate. Ai nevoie de un prieten adevărat, dar cel mai bun prieten pentru tine ești chiar tu.

Rac: Și în familie, și în anturaj dai peste tot felul de situații problematice, pe care nimeni nu vrea să le tempereze, ca și cum le-ar plăcea tuturor să trăiască în conflicte.

Leu: Probabil că ai înțeles unde ai greșit, de ce ai ajuns în război cu membrii familiei și ce ai de făcut de acum înainte. Mai bine mai târziu decât niciodată!

Fecioară: Ai nevoie de o infuzie serioasă de bunătate care să îți încălzească inima. O poți primi astăzi, prin schimbarea atmosferei de la serviciu, care va deveni mai permisivă.

Balanță: Ai impresia că îți este diminuată autoritatea personală dacă accepți că ai greșit la un moment dat. Este o atitudine eronată, care va duce la alte stricăciuni.

Scorpion: Poate că nu ești iute la mânie, dar astăzi ai putea deveni, pe fondul unor nemulțumiri acumulate. Ar fi bine, pentru liniștea și armonia din viața ta, să ții sub control aceste porniri.

Săgetător: Acum începi să realizezi că unele investiții nu au fost deloc inspirate și că ar fi trebuit să fii mai echilibrat în cheltuieli. Vin vremuri grele și trebuie să fii pregătit. 

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

ieri, ora 16:06
ieri, ora 16:05

Ultima oră

Titlurile zilei