Horoscop

190

Articole recomandate

Berbec: Ai tendința de a respinge un întreg grup, din cauza unuia dintre membrii săi, care te-a supărat, mai mult sau mai puțin conștient. Nu este o decizie corectă, ceilalți nu ți-au greșit și nu merită același tratament.

Taur: Se conturează situații conflictuale cu cei dragi, deși tu ești mereu atent să nu îi superi. E nevoie de calitățile tale cele mai frumoase pentru a face față onorabil acestor provocări.

Gemeni: Este suficient să fii corect cu cei din jur și vei vedea că ai ce aprecia la ei, dincolo de orice nemulțumire pe care ți-au provocat-o.

Rac: Azi e posibil să spui multe, fără să treci vorbele prin vreun filtru și fără să te gândești că asta poate avea consecințe. Când efectele încep să se vadă, ești prins pe picior greșit și nu mai ai replică.

Leu: Încerci să îți protejezi imaginea pe plan profesional și nu numai, dar eforturile tale sunt târzii sau nu se potrivesc cu dimensiunea reală a problemelor.

Fecioară: Din familie pot veni provocări supărătoare, pe care nu vei putea să le controlezi, oricât ai încerca. Mai bine îi lași pe ceilalți să își exprime gândurile și vedeți apoi, împreună, ce e de făcut.

Balanță: Nici măcar una din unitățile de măsură ale prețuirii de care te bucuri din partea celorlalți nu este deplin corectă. Asta ar trebui să înțelegi astăzi.

Scorpion: Cei dragi te pot solicita mai mult decât de obicei, dar nu sunt solicitări care îți depășesc limitele. Prima ta reacție poate fi de respingere, deși nici tu nu știi de ce.

Săgetător: Tentația zilei vine din anturaj, care te poate pune în situații în care să crezi că e nevoie de replică usturătoare ca să le închizi gura tuturor. De data aceasta, nu va fi așa.

Capricorn: Sunt posibile situații tensionate la locul de muncă, dar și în relațiile cu persoane pentru care ai un respect deosebit. Cea mai bună soluție, dacă te trezești într-o astfel de situație, este să încerci să îți păstrezi calmul.

Vărsător: Există riscul unor discuții care să degenereze în certuri cu membrii familiei. Fiecare le are pe ale lui pe cap, poate de aceea nu mai acordă atenția cuvenită celorlalți. Încearcă să le reamintești.

Pești: Pot să apară dificultăți neprevăzute, provocate de unele persoane mai în vârstă sau de superiori care sunt mai aspri din fire, iar nu ai știut acest lucru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 31 Martie 2020
Stire din Fun : Unde a dispărut cămila?
Marţi, 31 Martie 2020
Stire din Fun : Calul are o misiune importantă
Marţi, 31 Martie 2020
Stire din Fun : Pescuitul nu mai e ce a fost!
Luni, 30 Martie 2020
Stire din Fun : Făt-Frumos are planuri mărețe
Luni, 30 Martie 2020
Stire din Fun : Acești copii vor cadouri!
Luni, 30 Martie 2020
Stire din Fun : Orice rană se vindecă?
Pagina a fost generata in 0.8369 secunde