Horoscop

181

Articole recomandate

Berbec: Te bucuri de o recunoaștere binevenită, dar dureroasă în același timp, și la serviciu, și în familie. Este dureroasă pentru că vine după parcurgerea multor etape neplăcute.

Taur: Familia cere multe de la tine, te tratează ca pe un stâlp al său, iar tu nu îți dorești decât să te simți protejat și apărat de toate relele, în mijlocul ei. Fiecare caută sprijin la cel de lângă, și tu, și cei dragi ție.

Gemeni: Speri că vei reuși să îi impresionezi suficient pe acei prieteni care s-au îndepărtat de tine și să-i convingi să se apropie din nou și să-ți acorde încredere. Pentru asta, trebuie să fii sincer în orice situație.

Rac: E nevoie să-ți revizuiești atitudinea față de cei dragi, mai ales după nenumăratele reproșuri pe care ți le-au făcut și care sunt în mare pare justificate. Analizează-ți puțin comportamentul și vezi unde greșești.

Leu: Nu ai acces la informații reale despre problemele cu care te confrunți. Cei la care apelezi mint sau deformează adevărul, fiecare după interesele sale. Mai bine apelezi la resursele tale de înțelepciune.

Fecioară: Munca, dar și sănătatea proprie te pun pe gânduri. Poate nu te-ai gândit la asta, dar soluțiile pentru cele mai multe dintre probleme au legătură cu liniștea, odihna și revigorarea.

Balanță: Ai putea percepe tendințele zilei ca pe un adevărat bombardament de idei, impulsuri și dorințe care vor reuși să îți strice liniștea, dacă vei permite acest lucru. Fiind avizat, ți-ai putea crea un sistem de protecție.

Scorpion: Apelezi la persoane de încredere pentru păreri, sfaturi și idei, ca să te poți proteja de asaltul unor neînțelegeri care te presează să le soluționezi.

Săgetător: Te concentrezi pe resursele de orice fel și, cu toate că nu îți stă în fire, există riscul să le supraevaluezi, doar pentru că ai prea multă încredere în tine și în capacitatea ta de a le spori. Această atitudine îți poate dăuna.

Capricorn: Te poți simți mai vulnerabil decât de obicei, doar pentru că alții controlează situațiile, evoluția lor și resursele de orice fel, nu mai ții tu frâiele în mâini. S-ar putea ca și ei să facă o treabă foarte bună.

Vărsător: Ești înconjurat de oameni care au ce să-ți spună, te pot ajuta să ieși la lumină și să te eliberezi de multe griji inutile. Este suficient să le ceri sfatul, ei sunt gata să-ți ofere sprijinul, dar și multe învățăminte venite din experiență.

Pești: E nevoie de un efort sincer ca să poți opri impulsurile războinice care te încearcă azi și să te apropii de oamenii de la care ai ceva de învățat. De asta ai nevoie acum, nu de conflicte, ține minte și ține cont.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 24 Martie 2020
Stire din Fun : Acest tânăr este angajat!
Marţi, 24 Martie 2020
Stire din Fun : Cel mai greu le e la bâlbâiți
Marţi, 24 Martie 2020
Stire din Fun : În Rai este și ventilator!
Luni, 23 Martie 2020
Stire din Fun : Divorțul este iminent
Sâmbătă, 21 Martie 2020
Stire din Fun : Pe ăștia mai bine să nu îi minți!
Pagina a fost generata in 0.8457 secunde