HOROSCOP

183

Articole recomandate

Berbec: Ești dornic de iubire și te grăbești puțin în acest sens. Ai grijă totuși să nu ignori niște aspecte importante. Vorbește deschis cu omul din fața ta despre absolut orice.

Taur: Locul de muncă te împiedica să faci tot ceea ce ai în plan, dar asta nu înseamnă ca timpul rămas nu îl poți face să fie memorabil. Așa că uită de telefoane sau laptop atunci când nu ești la slujbă și bucură-te de prezentul fiecărei clipe.

Gemeni: Te trezești plin de energie și ești pregătit pentru o provocare. Aștepți acest moment de câteva luni. Cel mai probabil o să începi un proiect destul de solicitant, dar care va fi și plin de satisfacții.

Rac: Nu este exclus ca seara să te prindă într-un restaurant, dar ziua se anunță multă muncă la birou. O să ai biroul plin de documente de semnat sau de proiecte noi.

Leu: Concentrează-te mai mult asupra treburilor gospodărești. Asigură-te că ai plătit toate facturile și nu ignora niște sarcini zilnice. Seara te vei relaxa într-o companie plăcută.

Fecioară: Nu ești stresat din cauza muncii și o să ai timp de întâlniri. Partenerul de viață vrea să ajungă undeva și începi să pregătești călătoria fără să îi spui nimic.

Balanță: Îi faci o surpriză unui prieten care va rămâne marcat de gestul tău. Partenerul de viață se va comporta mult mai frumos ca de obicei, însă nu te bucuri foarte mult și pui acest lucru pe faptul că ar urmări ceva.

Scorpion: Puțină gelozie nu strică nimănui, însă nu în exces. Așa că ai grijă să nu exagerezi într-o discuție cu partenerul de viață. Te afli pe un teren minat, așa că ai grijă la fiecare pas.

Săgetător: Partenerul de viață va face tot posibilul ca în această zi să te facă să te simți cea mai importantă persoană din lume. Vei fi răsfățatul zilei.

Capricorn: Ești cu capul în nori. Te comporți ca un adolescent îndrăgostit și ai un motiv bun pentru a fi așa. Ai grijă să nu exagerezi și bucură-te de libertate și tandrețe cu alesul inimii.

Vărsător: Partea bună a zilei este că discuțiile în contradictoriu cu cineva încetează. Atât tu, cât și omul respectiv ați cam obosit să căutați argumente și faceți pace.

Pești: Se anunță ceva foarte romantic și care te va face să fii fericit mult timp. Indiferent ce se va întâmpla în următoarele zile, tu vei fi cu zâmbetul pe buze.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 29 Februarie 2020
Stire din Fun : Profesoara și logica matematică…
Sâmbătă, 29 Februarie 2020
Stire din Fun : Acest om îți poate vinde orice!
Vineri, 28 Februarie 2020
Stire din Fun : Blonda nu e tare bună la ghicitori…
Joi, 27 Februarie 2020
Stire din Fun : Un cuplu e certat…
Joi, 27 Februarie 2020
Stire din Fun : Cine a rămas fără parașută?
Pagina a fost generata in 0.8863 secunde