HOROSCOP

181

Articole recomandate

Berbec: Ai nevoie de o mai bună organizare interioară și astăzi vei începe să îți aduni gândurile, ca să începi să îți reorganizezi viața. Un proiect de amploare se deschide larg în față! 


Taur: Astrele încep să încurajeze abordarea serioasă a problemelor din relațiile cu cei dragi, dar și a chestiunilor legate de pasiunile tale, care pot evolua. 


Gemeni: Ar fi bine să nu acorzi și mai multă importanță relațiilor stricate cu unii dintre apropiați, rude sau prieteni. Mai bine îți folosești energia în scopuri constructive. 


Rac: Ai acces mai ușor la partenerii de bază, care acordă atenție, în sfârșit, solicitărilor tale. Acum poți investi cu încredere în proiectele comune, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. 


Leu: Ai șansa de a descoperi mecanismele interioare care te-au condus la erori regretabile. Este suficient să le recunoști, măcar față de tine însuți. 


Fecioară: Te vezi obligat de context să îți administrezi mult mai bine resursele de orice fel, inclusiv cele financiare sau relațiile cu asociații, partenerii ori familia. 


Balanță: Resursele de orice fel, inclusiv timpul sau banii, trebuie reorganizate, mai bine administrate sau folosite. Este un proces de durată, dar trebuie să începi de undeva. 


Scorpion: Trebuie să îți vezi de treburi și faptul că nu îți mai rămâne timp pentru altceva ar putea să te bucure, pentru că ai ocazia să te concentrezi pe această direcție. 


Săgetător: Este important să fii atent la ce spui și cui te adresezi, dar la fel de mult contează și ce îți asumi din mulțimea problemelor cu care te confrunți acum. 


Capricorn: Treci la etapa următoare din concretizarea unor planuri pentru viitor, o etapă mai serioasă, în care ai nevoie de organizare clară și de resurse care pot fi măsurate precis. 


Vărsător: Sfera intimă îți ocupă cea mai mare parte din atenție, dar trebuie să recunoști că era și timpul să te concentrezi pe toate problemele adunate acolo. 


Pești: Începi să te ocupi cu toată seriozitatea de parcursul profesional, de imaginea proprie, dar și de rezultatele pe care le poți obține prin eforturile tale.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 28 Februarie 2020
Stire din Fun : Blonda nu e tare bună la ghicitori…
Joi, 27 Februarie 2020
Stire din Fun : Un cuplu e certat…
Joi, 27 Februarie 2020
Stire din Fun : Cine a rămas fără parașută?
Miercuri, 26 Februarie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Pagina a fost generata in 2.3208 secunde