Horoscop

166

Articole recomandate

Berbec: Te simți bine în postura omului responsabil pentru bunul mers al lucrurilor și la serviciu, și acasă, dar nu trebuie să uiți că un astfel de rol vine cu o mare responsabilitate.


Taur: Azi e posibil să nu le dai cele mai bune sfaturi celor din familie, dar nu e cazul să-ți faci reproșuri din această cauză. Uneori, procesul de descoperire a celei mai bune soluții presupune și erori de parcurs.


Gemeni: Îți numeri prietenii pe degete și constați că ți-au rămas multe degete libere și că prietenii sunt ocupați cu alte probleme, străine de tine. Poate, pe undeva, e și greșeala ta.


Rac: Ai nevoie de un interval de timp generos pe care să îl petreci în singurătate sau, cel puțin, departe de sursele de agitație și de stres. Scopul ar fi să îți pui ordine în gânduri.


Leu: Ești invitat, cu prietenie, de întregul context, să te ocupi de propriul suflet, să îți oferi răspunsuri la întrebări esențiale sau să cauți pe cineva care te poate ajuta în acest sens.


Fecioară: Muncești cam fără chef și fără spor, dintr-o conștiință a datoriei care îți face cinste. Dacă într-un context ca acesta, care te demotivează, te poți concentra pe muncă, este numai meritul tău.


Balanță: Dacă nu iubești liniștea sau ritmul ceva mai lent al activităților zilnice, necesar din când în când, vei avea o zi dificilă. Bine ar fi să te bucuri de această liniște…


Scorpion: Te apropii de parteneri cu reținere sau cu teamă, deși nu ai motive clare pentru o astfel de atitudine. Poate că ți-ar fi de folos să observi situația mai bine, înainte de a acționa.


Săgetător: Ești orientat spre cheltuirea resurselor proprii, cu gândul că vei recupera măcar o parte dintre ele, cu ajutorul unor parteneri de încredere… care nu știu nimic despre asta.


Capricorn: Ai parte de o zi care nu te condiționează în vreun fel, dar te invită la reflexie asupra unor atitudini dure pe care le-ai avut față de cei care au muncit alături de tine.


Vărsător: Te poți trezi mai singur decât ai crezut că vei fi, iar prima reacție va fi să apelezi la toată lumea pe care o cunoști, ca să alungi liniștea din jur.


Pești: S-ar putea să te răzgândești în multe probleme astăzi, să preferi alte abordări, mai puțin ferme sau să devii mai maleabil, fără să poți explica această pornire.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 27 Februarie 2020
Stire din Fun : Un cuplu e certat…
Joi, 27 Februarie 2020
Stire din Fun : Cine a rămas fără parașută?
Miercuri, 26 Februarie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Miercuri, 26 Februarie 2020
Stire din Fun : Ăștia-s buni de Top Management!
Marţi, 25 Februarie 2020
Stire din Fun : Naționalitatea lui Adam și Eva
Pagina a fost generata in 0.5929 secunde