Horoscop

195

Articole recomandate

Berbec: Ajungi la o concluzie echilibrată într-o problemă legată de un prieten sau de unul dintre protectorii tăi. Îți va fi de folos faptul că ți-ai domolit îngrijorările pe acest subiect.


Taur: Găsești firul interior care te ghida foarte bine în rezolvarea unor probleme personale. Este vocea propriei intuiții, care poate deveni mai puternică.


Gemeni: Resursele tale sunt limitate și așa vor fi destul de mult timp de acum încolo. Poți să accepți că este și aceasta o etapă firească sau te poți zbate inutil.


Rac: Vin mesaje fel de fel de la cei apropiați, dar și de la colaboratori sau asociați. Este important să iei în calcul ce spun acești oameni, chiar dacă nu îți place.


Leu: Poți trăi surpriza de a te implica în problemele unui cunoscut. Rostind vorbele înțelepte de care crezi că are acesta nevoie, îți dai seama că sunt valabile și pentru tine.


Fecioară: Ai ceva de învățat de la o persoană căreia îi porți un respect deosebit sau ar trebui să faci acest lucru. Trebuie doar să știi cine e.


Balanță: Cei dragi te pot ajuta să regăsești drumul spre propria inimă sau să recunoști că îți lipsesc sentimentele frumoase, că viața ta e goală fără ele.


Scorpion: Este un moment deosebit de favorabil pentru a descoperi ce se ascunde în spatele unor temeri, cum ar fi cele legate de lipsa unor resurse de care crezi că vei avea nevoie.


Săgetător: Poți folosi ceva din stilul în care te-ai educat să muncești pentru a rezolva unele probleme intime. E nevoie de răbdare și de asumarea responsabilității.


Capricorn: Ai ocazia să slăbești unele dintre nodurile interioare care te-au ținut blocat în pesimism și gânduri rele și să faci un pas înainte, spre un alt fel de a trăi.


Vărsător: Poți ajunge la o înțelegere cu unul dintre partenerii importanți, cum ar fi cel de cuplu. Șansa e de partea ta, dar nimeni nu poate face aceste lucruri în locul tău.


Pești: Este o zi a echilibrului pe care ar fi bine să îl construiești și să îl păstrezi, pentru că îți va aduce tot ce ai nevoie, de la liniște la armonie în relațiile de orice fel.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 25 Februarie 2020
Stire din Fun : Naționalitatea lui Adam și Eva
Marţi, 25 Februarie 2020
Stire din Fun : Albinele sunt pașnice!
Sâmbătă, 22 Februarie 2020
Stire din Fun : Clientul nostru, stăpânul nostru
Sâmbătă, 22 Februarie 2020
Stire din Fun : Căsătoria și divorțul în Rai
Pagina a fost generata in 2.0821 secunde