Horoscop

189

Articole recomandate

Berbec: Poți avea momente de înțelegere specială, în care să descoperi că toată zbaterea din jurul unor probleme este inutilă și că soluția este să le lași așa cum sunt.


Taur: Te simți în stare de realizări pe care până acum le-ai păstrat în sertarul cu aspirații tainice. Vei prinde aripi în acest proces, dacă vei reuși să îți păstrezi optimismul.


Gemeni: Ai parte de o zi frumoasă. Faci gesturi frumoase față de toți cei din jur, nu doar față de persoanele apropiate, iar recompensa, fie ea și numai sufletească, nu va întârzia să apară.


Rac: Ai șansa să vezi care este impactul unor comportamente proprii asupra celor cu care colaborezi și să corectezi ceea ce este exagerat.


Leu: Este momentul să pui capăt oricăror revendicări care te plasează în conflict cu cei din jur. Dacă vei continua, vei arăta doar că nu știi ce meriți și ce nu.


Fecioară: Realizezi că siguranța este o chestiune de alegere și nu o certitudine care să dureze prea mult. Vei avea de ales între a căuta siguranța și a trăi frumos alături de cei din jur.


Balanță: Dai exact peste oamenii de care ai nevoie și găsești informația care alungă ceața deasă ce ascundea soluția cea mai potrivită pentru o problemă esențială.


Scorpion: Ai ocazia de a deschide alte uși, de a descoperi alte soluții și alți oameni, cu o altă viziune despre viitor. Îți va fi de folos această împrospătare interioară.


Săgetător: Ești invitat la asumarea deplină a responsabilităților față de familie, dar și față de propriile nevoi, care nu mai pot fi neglijate, chiar dacă te-ai obișnuit așa.


Capricorn: Ești mult mai interesat de propria imagine și bine faci. Vei beneficia, în perioada următoare, de atenția specială a unui grup care așteaptă lucruri bune de la tine.


Vărsător: Viața ta sentimentală este pe punctul de a se schimba, datorită celor dragi, care te vor molipsi cu lipsa lor de griji și cu viziunea lor senină despre lume și viață.


Pești: Te poți lăsa în voia celor mai puternice impulsuri pe care le aduce această zi și care te invită la redescoperirea căldurii sufletești de care ești în stare atunci când te simți apreciat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 22 Februarie 2020
Stire din Fun : Clientul nostru, stăpânul nostru
Sâmbătă, 22 Februarie 2020
Stire din Fun : Căsătoria și divorțul în Rai
Sâmbătă, 22 Februarie 2020
Stire din Fun : Femeia nemulțumită
Sâmbătă, 22 Februarie 2020
Stire din Fun : La pescuit…
Vineri, 21 Februarie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Vineri, 21 Februarie 2020
Stire din Fun : Puiul mamei, tu ai 24 de ani!
Pagina a fost generata in 0.9018 secunde