HOROSCOP

196

Articole recomandate

Berbec: Ești în elementul tău, dar chiar și așa, e nevoie de concentrare pe chestiunile cu adevărat importante. Acum știi clar care sunt acestea și le poți urmări. 


Taur: Poți avea senzația că eforturile tale de a proteja relațiile cu cei dragi au fost inutile. Indiferent ce decizii vor lua ei, sentimentele lor vor fi neschimbate. 


Gemeni: Ar fi bine să îți recapeți sau să îți construiești încrederea în viață, ca să poți trece la etapa următoare, adică să îți luminezi singur viața, să nu mai aștepți să o facă altcineva. 


Rac: Pot să apară reacții neplăcute față de atitudinea ta care exprimă faptul că le știi pe toate și ești în stare să faci orice. Puțină moderație nu numai că nu ți-ar strica, dar va și aduce rezultate frumoase. 


Leu: Te întorci la vechiul război cu membrii familiei, din inerție sau pentru că așa te simți important ori ai impresia că este o preocupare care merită atenția ta. Gândește-te de două ori înainte de a lua o decizie. 


Fecioară: Te poți simți luat pe sus de anumite informații care răstoarnă ceea ce credeai despre tine și despre drumul tău, în special despre traseul profesional. 


Balanță: Este posibil să ieși din starea de indecizie într-o problemă intimă, legată de limitele pe care le poți depăși sau nu. Este un pas înainte care îți va aduce multe avantaje. 


Scorpion: Ar fi de dorit să te implici în rezolvarea problemelor existente în grupul din care faci parte, nu în sens limitat, ci larg, cu toată generozitatea de care ești în stare. 


Săgetător: Ai tendința de a submina autoritatea cuiva din familie, ca să poți strica anumite planuri, care nu îți sunt pe plac, deși, la un moment dat, ți-ai dat acordul pentru ele. 


Capricorn: Este important să îți ții firea și să scoți la lumină calitățile tale cele mai frumoase. Nu se anunță cine știe ce furtună, doar o ploaie torențială de provocări. 


Vărsător: Reacțiile unora dintre apropiați te pot determina să faci și tu același lucru, din cauza emoțiilor puternice pe care ți le pot provoca. Nu uita că, uneori, să răspunzi cu aceeași monedă nu e tocmai bine. 


Pești: Ai în față o zi care te invită la corectarea unor greșeli ce au ajuns să facă parte integrantă din viața ta și să ți-o coloreze în tonuri închise, ce induc doar pesimism.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 21 Februarie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Vineri, 21 Februarie 2020
Stire din Fun : Puiul mamei, tu ai 24 de ani!
Joi, 20 Februarie 2020
Stire din Fun : Mămăligă sau sex?
Miercuri, 19 Februarie 2020
Stire din Fun : Bunica are leacuri pentru orice boală
Pagina a fost generata in 2.2071 secunde