HOROSCOP

168

Articole recomandate

Berbec: Ți se potrivește îndemnul acestei zile, care te cheamă să îți faci viața mai frumoasă, să te eliberezi de pesimismul care te ține înlănțuit într-o mulțime de gânduri negre.

Taur: Abordezi munca mai lejer, păstrând mai ales partea plăcută a sarcinilor de serviciu. Este un moment favorabil altor preocupări, cum ar fi cele legate de starea de sănătate.

Gemeni: Începe o perioadă ceva mai lejeră, în care vei avea parte și de momente romantice, te vei simți mai bine, mai liber și capabil de sentimente frumoase.

Rac: Începi să înțelegi erorile pe care le-ai făcut în relațiile de parteneriat, cele care au subminat serios unele dintre relații, iar altora chiar le-au pus capăt.

Leu: Ai de făcut o alegere dificilă: spre ce să îți îndrepți atenția în perioada următoare, spre bani sau spre relațiile cu cei din jur? În funcție de alegerea făcută, vei culege mai târziu roadele.

Fecioară: Treci la o nouă etapă în abordarea chestiunii delicate a resurselor. Lipsurile nu te vor mai speria la fel de mult ca până acum, așa că vei trăi mai bine, eliberat de povara acestor frici iraționale.

Balanță: Te bucuri de o imagine bună în anturajul apropiat. Intri în contact cu oameni care chiar te pot ajuta și vor și dori să facă acest lucru. Pe plan sentimental, lucrurile merg excelent.

Scorpion: Ești pus pe fapte mari, deocamdată doar la nivel de idee. Este bine să îți menții entuziasmul și să le transmiți această stare și celor cu care intenționezi să colaborezi.

Săgetător: Cei din familie își vor îndrepta atenția asupra ta; de tine și de felul în care te porți depinde cum se va fructifica această atenție concentrată de care te vei bucura.

Capricorn: Te orientezi mai bine în grupul din care faci parte și vei obține mai mult respect de la cei care văd clar câte eforturi faci pentru binele tuturor.

Vărsător: Ești invitat să iubești, să îți exprimi liber sentimentele și chiar să descoperi noi modalități de a le face viața mai frumoasă celor din jur. Dă curs acestei invitații, vor ieși numai lucruri bune din asta!

Pești: Simți nevoia să te apropii mai mult de oameni, să ți-i faci prieteni sau să îi îmblânzești pe cei pe care i-ai supărat și nu ai avut ocazia să îți repari greșeala.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 19 Februarie 2020
Stire din Fun : Bunica are leacuri pentru orice boală
Marţi, 18 Februarie 2020
Stire din Fun : Nu divorțați și punct!
Marţi, 18 Februarie 2020
Stire din Fun : Cum gândește un șef în 2020
Marţi, 18 Februarie 2020
Stire din Fun : Maria și motocicliștii fioroși
Luni, 17 Februarie 2020
Stire din Fun : Ai grijă unde locuiești!
Pagina a fost generata in 1.2446 secunde