HOROSCOP

176

Articole recomandate

Berbec: Simți constrângerile pe care ți le-ai asumat și primul impuls este să le respingi, deși știi de ce le-ai acceptat la momentul respectiv. Poate părea o contradicție, dar este doar o altă etapă de maturizare.

Taur: Sunt posibile complicații la serviciu, poate și pe fondul unor probleme de sănătate pe care le cunoșteai și a căror rezolvare ai tot amânat-o, sperând că vor trece de la sine.

Gemeni: În acest moment, intuiția te poate îndruma corect spre a face un pas înapoi, a te retrage din ceea ce te stresează și îți diminuează calitatea umană și morală.

Rac: Partenerii de cursă lungă te pot provoca peste limita pe care o suporți de obicei. Cu multă bunăvoință, dar și cu răbdare, vei reuși să înțelegi ce vor și de ce.

Leu: Consideri că banii sunt cel mai bun mijloc prin care le poți arăta tuturor cât de mult respect ai pentru propria persoană. Poate din acest motiv și ești atât de interesat de bani.

Fecioară: Ceri cam multe de la cei din jur, pentru că simți că nu te mai bucuri de aceeași încredere din partea lor. Poate că lipsa lor de încredere nu are legătură cu tine.

Balanță: Ești deja foarte atent la cei din mediul apropiat, dar ar fi bine să nu aluneci spre extrema cealaltă, să nu le acorzi prea multă atenție și să exagerezi problemele pe care ți le fac.

Scorpion: Există riscul de a compromite anumite planuri de viitor, din cauza unor concluzii pe care le tragi doar pe baza unor impresii de moment.

Săgetător: Aria ta de responsabilitate principală este familia și nu imaginea proprie în lume, părerea altora despre ceea ce faci tu acasă și ce calitate au relațiile tale cu apropiații.

Capricorn: Vei fi mai liniștit și mai optimist, dacă vei accepta să fii mai binevoitor cu cei din familie și cu cei de la serviciu, pornind de la ideea că buna dispoziție creează un fond pozitiv de colaborare.

Vărsător: Este cu adevărat necesar să îi protejezi pe cei pe care îi iubești, chiar și față de propriile impulsuri, dacă vei avea răbdarea necesară ca să îți dai seama ce efect vor avea acestea asupra lor.

Pești: Ar fi bine să acorzi mai multă atenție prietenilor și rudelor, ca să descoperi cauzele unor conflicte pe care nu le-ai înțeles la momentul potrivit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 18 Februarie 2020
Stire din Fun : Nu divorțați și punct!
Marţi, 18 Februarie 2020
Stire din Fun : Cum gândește un șef în 2020
Marţi, 18 Februarie 2020
Stire din Fun : Maria și motocicliștii fioroși
Luni, 17 Februarie 2020
Stire din Fun : Ai grijă unde locuiești!
Luni, 17 Februarie 2020
Stire din Fun : Rugăciune sau petreceri?
Sâmbătă, 15 Februarie 2020
Stire din Fun : Pensionarii merg la nutriționist
Pagina a fost generata in 1.4406 secunde