HOROSCOP

de Cuget Liber Luni, 17 Februarie 2020 171
Berbec: Simți că viața curge altfel, nu într-o altă direcție, dar cu mai multă lejeritate, ceea ce te încurajează să fii încrezător în forțele proprii și în planurile pe care ți le faci.

Taur: Ai idei noi, care odată puse în aplicare îți vor face viața mai ușoară, deși ai emoții și nu știi cum anume te vei descurca în noua ta viață.

Gemeni: Este o zi de înnoire, în care poți lucra, cu rezultate deosebite, asupra unor mecanisme interioare care ți-au adus poveri suplimentare și

ți-au limitat bucuria de a trăi.

Rac: Poți descoperi că unii dintre parteneri reușesc să te inspire cu atitudinea lor lejeră și senină. Asta nu va duce la scăderea volumului de muncă, dar vei simți că ți-e mai ușor.

Leu: Vrei să fii prețuit la adevărata valoare, dar ceea ce faci nu reflectă această valoare și uiți că numai după faptele tale te vor judeca oamenii corecți.

Fecioară: Se schimbă ceva în felul în care administrezi resursele proprii. Ești gata să te eliberezi de trecut, sub toate formele, renunțând inclusiv la obiecte sau la preocupări inutile.

Balanță: Ajung la tine informații surprinzătoare despre felul în care te văd ceilalți. Sunt confirmări ale unor eforturi pe care le-ai depus în ultimii ani.

Scorpion: Poți găsi foarte ușor oamenii și informațiile de care ai nevoie pentru a face schimbări majore, unele care nici nu ți-au trecut prin cap până acum, în planurile la care lucrezi.

Săgetător: Ești invitat să îți asumi un nou rol în familie, unul care să îți onoreze calitățile, dar să aducă și un echilibru pe care până acum l-ai neglijat.

Capricorn: Ești chemat să ocupi un loc special într-un grup sau în propria familie și o vei face, dacă grupul respectiv sau familia se numără printre prioritățile tale în acest moment.

Vărsător: Sentimentele tale trec printr-o adevărată furtună, iar aceasta va provoca daune. Însă după ea, va ieși soarele pe care îl așteptai de mult timp.

Pești: Ai parte de o zi care te poate ajuta mult, prin pregătirea viitoarelor etape ale proiectelor în care ești implicat sau pe care le demarezi.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

ieri, ora 15:10
Chinezul la cantină
ieri, ora 15:09
ieri, ora 15:08

Ultima oră

Titlurile zilei