HOROSCOP

178

Articole recomandate

Berbec: Ești mai receptiv și mai calm, iar principalul câștig al acestei noi atitudini este faptul că gândești mai limpede și nu te mai lași cuprins de emoții negative, oricât de justificate ar părea.

Taur: Este o zi specială, care îți oferă ocazia să revizuiești acele concluzii amare la care ai ajuns, în legătură cu relațiile cu cei dragi, și să le transformi în motivații pentru a schimba ceva.

Gemeni: Ar fi bine să te ocupi de casă, de mediul tău intim și de problemele celor apropiați, ca să nu te trezești cu prea multe complicații pe cap, la un moment dat.

Rac: Acum ai șansa de a-ți da seama care îți este locul și care este rolul care ți se potrivește cel mai bine și la serviciu, și acasă. Cu siguranță nu este acela de șef autoritar!

Leu: Cei dragi te inspiră într-un mod pe care nu îl poți explica, dar în linii mari se referă la faptul că simpla lor prezență ține la distanță partea ta întunecată.

Fecioară: Ești mai deschis față de lume și mai îngăduitor cu cei dragi, chiar dacă ai observat că au și defecte. Poate că au mai multe calități decât credeai, pe care va trebui să le descoperi.

Balanță: Sunt îndeplinite toate condițiile ca să poți repara greșeli pe care le-ai făcut din neștiință sau din neglijență. Este suficient să fii cinstit cu tine însuți.

Scorpion: Șansa zilei de astăzi vine de la viteza cu care ești capabil să te adaptezi la un alt ritm de lucru, mai lent, mai așezat, dar și la alte metode, mai serioase, mai profunde.

Săgetător: Este posibil să scoți mai mult de două vorbe, așa cum intenționezi, și să îți pară rău că ai făcut acest lucru. Dacă e așa, înseamnă că faci o confuzie între a vorbi și a comunica ceva.

Capricorn: Descoperi ce rezultate benefice are o atitudine binevoitoare și cât de multe avantaje ai avea dacă ai transforma-o într-un mod de viață.

Vărsător: Sfera intimă, cu tot ce cuprinde ea, este principalul motiv de preocupare, dar și principalul motor care conduce la dezvoltarea ta, pe mai multe planuri.

Pești: Ești mai calm și te concentrezi mai bine, oricât de dificile sunt treburile pe care le ai de făcut. Mai e nevoie doar de bunăvoință față de cei din jur pentru ca lucrurile să meargă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 Februarie 2020
Stire din Fun : Pensionarii merg la nutriționist
Sâmbătă, 15 Februarie 2020
Stire din Fun : Beduinii și blonda în deșert…
Vineri, 14 Februarie 2020
Stire din Fun : N-ai treabă cu Ildiko…
Pagina a fost generata in 0.8485 secunde