HOROSCOP

194

Articole recomandate

Berbec: Te bucuri de beneficiile cucerite prin eforturi proprii, și pe plan profesional, dar și în familie. Nu ar trebui să uiți că toate acestea vin cu o sumă de responsabilități, pe care le vei cunoaște mai bine în perioada următoare.

Taur: Se creează un context potrivit pentru a clarifica cele mai importante probleme din familie, poate chiar unele legale sau legate de o schimbare majoră pe care ai planificat-o.

Gemeni: Domeniul prietenilor începe să revină la viață, chiar dacă e cam pustiu sau, în orice caz, prea puțin populat. Cei care au rămas sunt sinceri și vei avea ocazia să vezi acest lucru.

Rac: Devii mai atent la cei dragi, la ceea ce te pasionează și te pune în mișcare, fără să ai senzația că faci vreun efort. Sentimentele se încălzesc și ele, devenind mai intense.

Leu: Conștiința ta devine mai activă, așa că nu ar trebuie să te mire dacă te va mustra mai des și mai puternic, mai ales dacă faci alegeri imorale.

Fecioară: Se conturează o schimbare pozitivă în atmosfera de la serviciu, dar și în felul în care abordezi tu situațiile de zi cu zi, adică ceea ce formează un stil de viață.

Balanță: Totul în viața ta se dinamizează, ceea ce te va bucura și te va conduce spre acțiuni care vor repara multe dintre neajunsurile pe care le-ai colecționat.

Scorpion: Începe să se schimbe atmosfera din cuplu, dar și din celelalte parteneriate, din asocieri sau colaborări. Lucrurile vor evolua frumos, dacă vei ști să negociezi corect.

Săgetător: Treci la chestiuni serioase, legate de bani și resurse. Există însă și o condiție pe care trebuie să o îndeplinești pentru a obține ce dorești: să fii corect.

Capricorn: Vei avea ocazia să îndrepți anumite erori făcute față de persoane apropiate, pe care le-ai respins pe baza unor exagerări pe care acum le vezi așa cum sunt.

Vărsător: Începe să se schimbe modul în care abordezi relațiile cu cei din anturajul apropiat. Vei fi mai sensibil la mesajele optimiste și la cei care le transmit.

Pești: Ai acces la o formă de curaj care te poate conduce către realizări deosebite, prin corectitudinea de care vei da dovadă pe parcursul întregului demers.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 13 Februarie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Marţi, 11 Februarie 2020
Stire din Fun : Un moșulică de 88 de ani e tătic!
Luni, 10 Februarie 2020
Stire din Fun : Verific răspunsurile!
Pagina a fost generata in 1.034 secunde