HOROSCOP

210

Articole recomandate

Berbec: Te bucuri de o stare de sănătate bună sau foarte bună. Datorită acestui lucru, problemele de orice fel nu ți se mai par poveri greu de dus, ci ocazii de a te dezvolta. 


Taur: Începând de astăzi, se creează un context pe care îl poți valorifica pozitiv, prin revenirea la gânduri și intenții mai bune în relațiile importante. Este un moment prielnic pentru investiții. 


Gemeni: Se schimbă ceva fundamental în felul în care privești banii și metodele de a intra în posesia lor. Nu mai poți accepta orice doar ca să câștigi ceva în plus. 


Rac: Faci un pas către o altă stare de spirit, una mai pașnică, mai tolerantă, pentru că îți dai seama că de asta ai nevoie ca să te poți organiza mai bine pe toate planurile. 


Leu: Începe să se contureze șansa de a întâlni oameni foarte diferiți de tine, care te pot ajuta să te întorci pe drumul cel bun și să îți regăsești încrederea în partea bună din tine. 


Fecioară: Te orientezi mai bine, în special în relațiile cu cei dragi, acolo unde îți poți vedea împlinite unele dorințe nerostite, dar deosebit de intense. 


Balanță: Începi să te ocupi cu tragere de inimă de casă, de mediul intim, cu tot ce include acesta. Îți fac foarte bine aceste preocupări și îți vor aduce liniștea necesară. 


Scorpion: Ai șansa unei deschideri speciale, sub influența unui apropiat care, fără să știe, te inspiră să faci alegeri mai bune, alegeri care protejează, ajută și dezvoltă. 


Săgetător: Te înmoi și nu oricum, ci vizibil, iar cei dragi vor observa că ești mai tolerant, mai flexibil. Oricum, degeaba încercai să le impui viziunea ta, făceau cum doreau ei. 


Capricorn: Ai parte de o zi specială, care te invită la redescoperirea unor valori care îți pot face viața mai frumoasă, cum ar fi bunătatea sau toleranța. 


Vărsător: Vei fi privit cu simpatie și apreciat în primul rând pentru calitățile care te apropie de oameni, care te ajută să îți faci viața mai frumoasă. 


Pești: Este posibil să te bucuri de mai multă atenție din partea unui grup, dar aceasta vine doar cu condiția să promovezi interesele acelui grup, să le aperi până la capăt.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 27 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Doi studenți prinși cu iarbă…
Vineri, 24 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Ce facem dacă n-avem prealabil?
Pagina a fost generata in 0.7744 secunde