Horoscop

210

Articole recomandate

Berbec: Ești deja învingător în multe dintre disputele care s-au încheiat de curând sau se vor încheia în scurt timp. Ai ocazia să vezi cât de prețioase au fost ideile care ți-au venit prin intuiție.


Taur: Ai chef să schimbi ceva în viața ta și ar fi bine să asculți acest impuls care te îndeamnă să reduci povara pe care o porți pe umeri și care nu îți folosește la nimic.


Gemeni: Cel mai bun medicament pentru a te vindeca de zbuciumul sufletesc din ultima vreme, care te-a întors pe dos, este liniștea.


Rac: Ai șansa de a renunța la gândurile negre, cele care îți pun piedici. Totul se petrece fără efort, într-un moment special, în care vei urmări doar să reduci tensiunea în care trăiești.


Leu: Greșești, dacă iei decizii doar pe baza promisiunilor că vei beneficia de multe avantaje, inclusiv bănești. Aceste promisiuni pot fi, foarte bine, mincinoase.


Fecioară: Te consideri agresat de situațiile în care ești forțat să adopți un alt punct de vedere, o părere complet diferită de convingerile tale. Trăiești o etapă de maturizare.


Balanță: Ai o mare influență asupra celor din anturajul apropiat, chiar dacă nu vezi acest lucru. Unii te consideră model, alții te detestă, așadar, ești un reper și pentru ei.


Scorpion: Ești pregătit pentru idei noi, sugestii și discuții cu miză mare, pentru că te încearcă o dorință puternică de a progresa, iar această dorință e motorul multora dintre schimbările pe care le trăiești.


Săgetător: Locul și rolul din familie sunt mai importante decât orice responsabilitate socială care te atrage acum. Poate că e mai simplu să fugi de apropiați, dar nu e deloc util.


Capricorn: Este o zi bună potrivită a lăsa partea bună din ființa ta să iasă la lumină, fără temeri sau rețineri. Vei culege destul de repede roadele acestor momente inspirate.


Vărsător: Suferi din cauză că partea frumoasă a vieții nu îți mai este la fel de accesibilă. Poate că ai dreptate, dar știi foarte bine ce ai de făcut pentru a rezolva această problemă.


Pești:  Ai parte de o zi ceva mai senină, care confirmă anumite intuiții ce au apărut sub forma unor intenții bune pe care le-ai pus în practică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 22 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Miercuri, 22 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Ioane, te iubesc și fac ce vrei tu…
Pagina a fost generata in 0.7066 secunde