Horoscop

207

Articole recomandate

Berbec: Ești în formă și vei fi și mai în formă începând de astăzi. E rândul tău să te simți bine, să îi influențezi în bine pe cei din jur și să fii și răsplătit pentru asta.


Taur: Începi să te ocupi cu seriozitate de relațiile de parteneriat, inclusiv sau poate mai ales de relația de cuplu. Vei observa că acest lucru are un impact pozitiv și asupra altor domenii de viață.


Gemeni: Începi să vezi care este prețul real al banilor de care ai reușit să faci rost sau de care ai de gând să faci rost de acum înainte.


Rac: Intri într-o etapă în care toate activitățile vor avea un alt ritm, la care va trebui să te adaptezi. Degeaba vei încerca să le impui altora un ritm mai alert.


Leu: Vei avea mai multe ocazii, în perioada următoare, să intri în contact cu oameni care îți vor oferi informații esențiale, care te pot feri de complicații viitoare.


Fecioară: Astăzi debutează o perioadă în care chiar vei simți nevoia să fii mai generos, să dăruiești din timpul tău și să îți exprimi sentimentele cele mai intense.


Balanță: Simți nevoia să te ocupi de casă și de familie, să acoperi lipsurile pe care le observi și să reinstaurezi armonia, dacă aceasta lipsește.


Scorpion: Există riscul să te refugiezi în viitor, pentru că prezentul ți se pare nemulțumitor. Visarea cu ochii deschiși o fi bună, dar nu e suficientă, dacă vrei și rezultate.


Săgetător: Vei fi nevoit să recunoști că ai făcut greșeli din cauza orgoliului, că ai forțat situații pe care ar fi fost mai înțelept să le lași așa. Acum trebuie să începi reparațiile.


Capricorn: Este posibil să devii mai atent la nevoile și la problemele celor dragi și pe acest fond să renunți la unele intenții care nu îți făceau cinste.


Vărsător: Cel mai bun medicament pentru tine este munca. Implicarea sinceră în eforturile pe care le faci îți va aduce beneficii pe mai multe planuri, începând de astăzi.


Pești: Astăzi se schimbă mult atmosfera generală, dar nu vei avea ocazia să observi acest lucru, dacă rămâi blocat în trecut, indiferent cât de justificat ți se pare acest lucru.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 17 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Iată cum poți bea bere gratis
Vineri, 17 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Cine mai este pe lista ursului?
Miercuri, 15 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Cum să scapi de nevastă
Miercuri, 15 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Sunt probleme la discursul rabinului…
Miercuri, 15 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Bulă are probleme cu polițistul…
Pagina a fost generata in 1.7028 secunde