Horoscop

221

Articole recomandate

Berbec: Cineva încearcă să distorsioneze situația reală, pentru a ieși neșifonat dintr-o problemă pe care tot el a provocat-o. Sunt șanse mari ca toate acestea să treacă pe lângă tine, fără urme.


Taur: Poți strica o relație, cel mai probabil pe cea de cuplu, dacă vei insista să îți exprimi nemulțumirile acumulate doar ca să te eliberezi de ele.


Gemeni: Este posibil să te confrunți cu o pierdere care nu e chiar neașteptată, ai primit destule semnale până acum. Nu e un capăt de țară, dar poate să te afecteze cam mult.


Rac: Poți să pierzi un colaborator sau un partener, motivele fiind vechi și foarte complicate. Faptul că ți-a provocat o pierdere nu ar trebui să fie mai important decât beneficiile aduse.


Leu: Degeaba încerci să arunci o perdea de ceață peste cei din anturajul apropiat, pentru ca aceștia să nu vadă bine ce intenții și ce planuri ai.


Fecioară: Partenerii de orice fel pot deveni sursă de inspirație pentru realizări pe care le dorești de mult timp. Este de ajuns să îți dai voie să îi admiri pentru ceea ce știu să facă foarte bine.


Balanță: Munca te ajută să îți cizelezi răbdarea, puterea de concentrare și atenția. Astăzi vei avea ocazia să vezi clar aceste beneficii care se asociază cu eforturile intense.


Scorpion: Ai impresia că unii dintre parteneri te subminează și poate că așa și este, dar ai nevoie de o abordare pozitivă, nu de aceleași metode care te revoltă acum.


Săgetător: Ai nevoie de mai multe clarificări, pe care le refuzi în acest moment, pentru că ți se pare mai ușor să nu știi sigur, să nu primești un răspuns clar, care e foarte posibil să fie negativ.


Capricorn: Ai tendința de a exagera calitățile celor care îți sunt apropiați sau de care știi că vei avea nevoie, în încercarea de a-ți recăpăta încrederea în acei oameni.


Vărsător: Evenimentul principal al zilei poate avea legătură cu munca sau cu starea ta de sănătate. Este important să fii optimist și să îți păstrezi abordarea pozitivă, chiar dacă apar probleme.


Pești: Ești invitat să îți asumi cu mare determinare responsabilitățile profesionale sau pe cele din familie, pe care le-ai neglijat destul de mult.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 15 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Cum să scapi de nevastă
Miercuri, 15 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Sunt probleme la discursul rabinului…
Miercuri, 15 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Bulă are probleme cu polițistul…
Marţi, 14 Ianuarie 2020
Stire din Fun : De ce Mariei îi trebuie ochelari
Luni, 13 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Perechea perfectă există!
Pagina a fost generata in 0.7751 secunde