Horoscop

195

Articole recomandate

Berbec: Pentru tine munca este cel mai important domeniu din întreaga existență și ar fi de dorit să consideri acest lucru o șansă pe care nu o au mulți.


Taur: Ar fi bine să nu exagerezi senzația că nu poți controla anumite evenimente din viața ta. Poate că nici nu e cazul sau nu ai avea nimic de câștigat din asta.


Gemeni: Poți face un pas înainte spre o evoluție frumoasă a relației de cuplu sau un pas în spate, ca expresie a dorinței de a te retrage din această relație.


Rac: Ești curajos și plin de inițiative, care mai de care mai personală, tocmai pentru că nevoia ta principală în această perioadă este să te regăsești sau să te descoperi.


Leu: Ai multe responsabilități, dar asta nu înseamnă că le poți neglija pe unele, la un moment dat, ca să te ocupi de altele și tot așa…


Fecioară: Poate că te simți la adăpost față de o anumită categorie de probleme, dar dacă te vei gândi mai bine, vei înțelege că este o falsă siguranță, care numai bine nu îți face.


Balanță: Țintești departe și bine faci, pentru că așa vei reuși să mobilizezi resurse proprii adormite. Și drumul, și destinația sunt la fel de importante.


Scorpion: Ai ocazia de a schimba soarta unui întreg demers, poate chiar a unuia pe care nu l-ai început cu dreptul. Este suficient să fii corect și să respecți promisiunile pe care le-ai făcut.


Săgetător: Beneficiezi de o nouă șansă de a construi o relație frumoasă, sinceră, cu propria familie. Dacă ai construit-o deja, ai parte de o perioadă în care te vei bucura de eforturile depuse.


Capricorn: Acum pregătești reușitele sau eșecurile viitoare, în primul rând în relațiile cu cei din familie, adică fix cu acei oameni care vor participa la realizările tale.


Vărsător: Ca să te bucuri de ziua de azi, este suficient să rămâi fidel propriilor convingeri, cele care îți țin lumea laolaltă, și să nu te păcălești singur, oricât de tentant ar fi.


Pești: Este o zi în care semeni ceea ce vei culege în perioada următoare. În special în relațiile cu cei dragi ar fi bine să fii ceva mai prudent și mai calm decât ești de obicei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 14 Ianuarie 2020
Stire din Fun : De ce Mariei îi trebuie ochelari
Luni, 13 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Perechea perfectă există!
Pagina a fost generata in 1.3285 secunde