Horoscop

188

Articole recomandate

Berbec: Este suficient să încerci să slăbești puțin presiunea pe care o pui pe propria persoană și vei vedea că lucrurile merg la fel de bine sau poate chiar mai bine, în special la serviciu.


Taur: Ai ce învăța de la partenerul de cuplu sau de la alte persoane care ocupă un loc important în viața ta. Este de ajuns să le ceri sfatul și să ții cont de ceea ce îți transmit.


Gemeni: Ai acces la informații din surse mai puțin obișnuite, iar acest lucru te va ajuta să îți recapeți limpezimea în gândire și o parte din optimismul pierdut.


Rac: Este o zi în care poți să descoperi cum anume faci de ajungi la exagerările care te epuizează și să cauți o soluție pentru a îndrepta această greșeală. Starea de sănătate ar trebui să fie mereu o prioritate.


Leu: Ai tendința de a exagera dificultățile cu care te confrunți și pentru că refuzi să vorbești despre asta, nici nu le vei oferi celor din jur o explicație pentru starea ta actuală, care nu e una tocmai bună.


Fecioară: Ai de învățat o lecție foarte importantă despre povara supărărilor pe care o cari cu tine peste tot, lăsând-o să-ți facă viața mai grea decât ar trebui să fie, în special la serviciu.


Balanță: Dacă ai fost suficient de atent la persoanele din anturaj pe care te bazezi pentru rezolvarea unor probleme importante, vei ști exact ce pot să facă și ce nu din tot ce le ceri sau aștepți de la ele.


Scorpion: Ceri mult de la partenerii de bază, în speranța că vei obține măcar o parte din tot ce ai solicitat. Poate ar fi fost mai bună varianta de a discuta cu ei și de a le spune exact ce vrei.


Săgetător: Ești tentat să exagerezi și nici nu vezi acest lucru, mai ales când vine vorba de relația cu cei din familie. Soluțiile dure nu sunt de folos nimănui, mai ales în acest moment.


Capricorn: Ai ocazia de a scăpa de povara unor gânduri negre, pe care le-ai lăsat să crească și le-ai hrănit tot timpul. Acestea au legătură cu viitorul, care e marea ta sperietoare.


Vărsător: Ai șansa de a te îndepărta de influența negativă a unor persoane, inclusiv a unora care-ți sunt apropiate și care și-au făcut o pasiune din a-ți tăia aripile de fiecare dată când vrei să-ți iei zborul.


Pești: S-ar putea să nu-ți dai seama că ți-ai fixat atenția asupra unor persoane și că din acest motiv tot ce fac oamenii în cauză capătă o importanță nemeritată pentru tine, plus că le interpretezi greșit vorbele și gesturile.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 09 Decembrie 2019
Stire din Fun : Soția are o presimțire rea…
Luni, 09 Decembrie 2019
Stire din Fun : Două blonde în fața unui magazin
Sâmbătă, 07 Decembrie 2019
Stire din Fun : Tipul cu cea mai tare soție
Sâmbătă, 07 Decembrie 2019
Stire din Fun : Marile probleme ale unui motociclist
Sâmbătă, 07 Decembrie 2019
Stire din Fun : Consilierul matrimonial știe tratamentul!
Sâmbătă, 07 Decembrie 2019
Stire din Fun : Bulă este bâlbâit
Pagina a fost generata in 0.9739 secunde