Horoscop

130

Articole recomandate

Berbec: Ești dispus să investești într-o cu totul altă direcție de dezvoltare decât cele pe care le-ai abordat până acum. E un gest curajos, iar intuiția îți spune că ești pe drumul cel bun.


Taur: Ești convins că numai un gest foarte curajos te poate duce mai aproape de o realizare pe care o dorești cu ardoare. Ai dreptate, dar există și o condiție: să nu ignori riscurile.


Gemeni: Poți primi sugestii dintre cele mai interesante de la apropiați, dar la fel de bine poți fi tu cel care vine cu propuneri ieșite din comun, în urma unor discuții cu cei din anturaj.


Rac: Te vezi ajungând departe, suficient de departe cât să nu mai fii nevoit să suporți limitările impuse de nimeni. De fapt, și acolo unde vei ajunge tot de limitări vei da și știi asta, încearcă să nu te mai amăgești.


Leu: Îți merge mintea foarte bine și poți descoperi soluții deosebite pentru problemele din casă, din familie sau din interiorul tău, care este în plin proces de schimbare.


Fecioară: Ești foarte dornic să te ocupi personal de problemele importante, cum ar fi cele financiare. Problema e că motivația ta este una negativă, teama de viitor, și nu va rezista prea mult timp.


Balanță: Te implici total în rezolvarea unor probleme legate de valorificarea unui talent. Este o intenție mai veche, care între timp a ajuns la maturitate.


Scorpion: Ești tentat să te grăbești și îți motivezi imediat această nevoie, fără să stai prea mult pe gânduri. Graba nu aduce însă nimic bun, chiar dacă e mai bine mascată.


Săgetător: Ești capabil de gesturi ieșite din comun, menite să atragă atenția asupra ta și asupra propunerilor cu care te prezinți în fața celorlalți și la serviciu, și acasă. Bine ar fi să te și țină atitudinea asta.


Capricorn: Ai multe idei în cap, mai ales în legătură cu familia, cu casa, cu problemele nerezolvate din acest domeniu. Este un lucru bun, cu condiția să te ocupi personal de toate acestea, nu să le repartizezi altcuiva.


Vărsător: Imediat te cuprinde entuziasmul celor cu care te întâlnești și te lași dus de acest val. După ce trece valul, va trebui să devii tu sursa acestei energii pozitive care te motivează.


Pești: E cam multă agitație pentru niște rezultate care nu te vor mulțumi nici pe tine, nici pe cei care le-au cerut. Poate ar fi mai bine să îți dozezi și eforturile, și voința.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 07 Decembrie 2019
Stire din Fun : Tipul cu cea mai tare soție
Sâmbătă, 07 Decembrie 2019
Stire din Fun : Marile probleme ale unui motociclist
Sâmbătă, 07 Decembrie 2019
Stire din Fun : Consilierul matrimonial știe tratamentul!
Sâmbătă, 07 Decembrie 2019
Stire din Fun : Bulă este bâlbâit
Vineri, 06 Decembrie 2019
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Vineri, 06 Decembrie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 06 Decembrie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.7893 secunde