HOROSCOP

180
HOROSCOP - horoscop-1575597526.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai tot ce îți trebuie, inclusiv puterea interioară necesară pentru a te desprinde de concepții mai vechi, care s-au dovedit falimentare, și a adopta unele noi, de viitor. 


Taur: A venit momentul să arunci peste bord toată adunătura de gânduri pesimiste despre cei dragi, ca să poți menține corabia pe linia de plutire. 


Gemeni: Ai de rezolvat multe probleme interioare care au dus la complicații nebănuite - unele dintre ele au ajuns chiar să somatizeze și să îți afecteze sănătatea. 


Rac: Există posibilitatea să interpretezi greșit anumite semnale pe care le lansează cei cu care colaborezi. Eșecurile trecute te trimit cu gândul într-o direcție greșită. 


Leu: Multe ți se par nedrepte și asta poate conduce la reacții atipice, care nu îți folosesc la nimic. Ai putea aluneca spre o supărare permanentă sau spre o atitudine războinică. 


Fecioară: Un amestec de stări și emoții devine baza unor decizii pe care numai rațiunea ar fi trebuit să le judece. Este indicat să lași emoțiile deoparte când ai lucruri importante de făcut. 


Balanță: Ești în căutarea unui echilibru în problema alimentației, dar și în cea a respectului față de propria persoană. Din atâtea tatonări, vei găsi și drumul cel bun, în cele din urmă. 


Scorpion: Tendința dominantă a zilei este una înșelătoare, fiindcă te îndeamnă să te amesteci în tot ce se petrece sub ochii tăi, dar nu pentru a oferi soluții, ci pentru a-ți pierde timpul degeaba. 


Săgetător: Întorci cuvintele celor din anturajul apropiat așa cum îți convine, ca să ajungi la concluziile dorite. Problema este că acest lucru nu e deloc în avantajul tău, dimpotrivă! 


Capricorn: Există riscul, cât se poate de real, de a te păcăli singur, din nou, mergând pe ideea că numai metodele dure și excesele de autoritate te vor duce mai aproape de succes. 


Vărsător: Te întorci, poate prea des, la anumite lipsuri pe care le-ai adus cu tine din trecut și le permiți să îți afecteze respectul de sine și în prezent. 


Pești: Este o zi destul de ciudată, în care gândurile tale zboară spre ceea ce nu îți convine și, dacă nu ești atent, acolo vor rămâne, sporind nemulțumirea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 06 Decembrie 2019
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Vineri, 06 Decembrie 2019
Stire din Fun : BANCURI
Miercuri, 04 Decembrie 2019
Stire din Fun : E mai tare decât barmanul!
Miercuri, 04 Decembrie 2019
Stire din Fun : O călugăriță friguroasă rău…
Pagina a fost generata in 1.2806 secunde