HOROSCOP

194

Articole recomandate

Berbec: Poți primi sugestii dintre cele mai bune de la partenerii de cursă lungă, dar, ca să le vezi valoarea, va trebui să le asculți cu răbdare și cu respectul cuvenit. 


Taur: Te simți în stare să faci multe, dar există riscul să te pierzi în detalii și să te trezești că nu ai progresat deloc. Mai bine faci un singur lucru și îl faci bine, apoi treci la următorul. 


Gemeni: Te sperie sau te supără foarte tare ideea de a suporta anumite lipsuri, mai ales financiare. Întrebarea e dacă poți rezolva ceva cu o abordare pesimistă sau ar trebui să-ți schimbi atitudinea. 


Rac: Cauți motivații suplimentare pentru a menține un anumit ritm sau un anumit standard de lucru. Cu siguranță le vei găsi, dar ai nevoie și de resurse suplimentare. 


Leu: Ai nevoie de preocupări constructive, care să te ajute să te menții aproape de partea frumoasă a vieții, aceea care te inspiră și te eliberează de poverile inutile. 


Fecioară: Dialogurile pot deveni confuze, iar deplasările se complică peste o limită pe care o suporți, de obicei. Cel mai bun lucru pe care îl poți face, în aceste condiții, este să fii calm și răbdător. 


Balanță: Există posibilitatea să acorzi prea multă importanță imaginii proprii sau să exagerezi impresia proastă pe care ai lăsat-o unor persoane. Încearcă să fii mai ponderată. 


Scorpion: E nevoie de un sacrificiu pe care ceilalți refuză să îl facă, așa că va trebui să iei în calcul foarte serios varianta de a renunța tu la ceva la care ții, ca să fie bine pentru toți. 


Săgetător: Este posibil să te simți constrâns din mai multe direcții să faci sau să spui anumite lucruri și acesta să fie motivul pentru care te vei comporta exact invers. 


Capricorn: Gândurile și dorințele cuminți sunt cele care te pot conduce spre micile realizări de care ai nevoie azi și îți vor asigura un cadru mai liniștit de lucru, atât la serviciu, cât și acasă. 


Vărsător: Va conta foarte mult, la finalul zilei, dacă ai contribuit la pace sau la război. Ca să nu ai probleme cu propria conștiință, știi exact care este cea mai bună alegere. 


Pești: Va fi ceva mai dificil să te concentrezi astăzi pe ceea ce vrei neapărat să faci, dar va merita să faci acest efort, bineînțeles, după ce îți stabilești prioritățile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Miercuri, 20 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Cea mai tare partidă de golf
Marţi, 19 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Pagina a fost generata in 0.6686 secunde