Horoscop

197

Articole recomandate

Berbec: Ai ocazia să vezi cu ochii tăi rezultatele muncii depuse cu mare determinare în ultima perioadă. Vei simți nevoia să le fii recunoscător tuturor celor implicați.


Taur: Ai șansa de a schimba unele dintre planurile pe care le-ai făcut împreună cu cei dragi, de comun acord cu aceștia, bineînțeles. Oricum nu prea erai de acord cu ele.


Gemeni: O discuție banală poate deveni sursă de inspirație pentru tine, fiindcă va scoate la lumină adevăruri dureroase, dar eliberatoare.


Rac: Eforturile pe care trebuie să le depui, deși ai fost de acord cu ele, te pot determina să te revolți împotriva superiorilor sau împotriva oricui îți iese în cale, dacă vei fi foarte nervos.


Leu: O persoană din familie te sprijină cu tot ce poate și ar fi bine să apreciezi efortul său. Ești tentat să ceri mai mult, cu toate că știi că nu este corect.


Fecioară: Poți ajunge la concluzii pesimiste doar pentru că ți se pare că relația de cuplu este mai dificilă decât altădată. Impresia ta este reală, dar e doar o etapă care se va încheia în curând.


Balanță: Ai șansa de a descoperi cea mai bună soluție pentru o problemă de sănătate sau pentru una legată de muncă. Intuiția te poate ajuta foarte mult.


Scorpion: Unii dintre apropiați se opun inițiativelor tale, alții te sprijină activ. Tu alegi ce să faci în această situație, să te superi pe cei care se opun sau să îți vezi de treburi cu ceilalți…


Săgetător: Poți transforma o problemă de la serviciu într-o ocazie de aur de a arăta de ce ești în stare într-o situație dificilă, când trebuie să iei decizii rapide.


Capricorn: Te pot cuprinde cele mai pesimiste gânduri de care ești în stare, iar acestea te vor îndemna să ai reacții nepotrivite față de cei din jur, din motive pe care nici tu nu le înțelegi.


Vărsător: De tine depinde cum va arăta această zi pentru tine. Te poți concentra pe ceea ce merge foarte bine și pe relațiile frumoase sau pe problemele nerezolvate – de exemplu, cele din familie.


Pești: Este posibil să fii surprins de reacțiile dure ale unora dintre superiori- nu neapărat față de tine. Sunt situații în care trebuie să-ți amintești cât de importantă este toleranța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Cine poate strica cheful de poker?
Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Bunica modernă lasă moștenire nepotului…
Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Centura de castitate, o soluție sigură!
Vineri, 15 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Vai, o sferă am pierdut-o…
Vineri, 15 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Pokerul este foarte popular…
Pagina a fost generata in 2.0708 secunde