Horoscop

185

Articole recomandate

Berbec: Ai șansa de a repara ce ai stricat în familie, cu condiția să îți accepți și să îți înțelegi greșelile. Dacă, în schimb, cauți vinovați, vei găsi doar noi probleme.


Taur: Sună altfel cuvintele partenerului de cuplu și te atrage ideea de a respecta unele dintre solicitările sale, de dragul armoniei, de care toată lumea are nevoie.


Gemeni: Este o zi care îți aduce mai multă energie și o viziune clară, optimistă despre viitor. Singura problemă ar fi tendința de a te risipi în tot felul de preocupări fără rost.


Rac: Revii la gânduri mai bune și accepți ideea de a apela la un tratament, la o terapie specială, ca să te poți revigora. Tensiunile cu colegii sau superiorii ar trebui evitate.


Leu: Chiar dacă îți face o deosebită plăcere să contrazici un apropiat, ca să te amuzi pe seama lui, ar fi mai bine să te abții.


Fecioară: Descoperi singur, în urma unor experiențe valoroase, cum să îți protejezi mai bine sănătatea sau cum să o recuperezi, în cazul în care există unele probleme.


Balanță: Poți primi o sugestie foarte bună de la un apropiat, o pui în aplicare și descoperi că te conduce la altceva, care îți va aduce și mai multă bucurie.


Scorpion: Partea bună a acestei zile vine prin șansa de a ajunge la o înțelegere cu partenerii de orice fel, pe un subiect foarte delicat.


Săgetător: Te bucuri de recunoașterea unor merite, mai ales pe plan profesional. Poate că undeva, în taina sufletului tău, sperai să vină și astfel de momente speciale.


Capricorn: Cauți alternative care să fie pe placul celor din familie, dar fără să le ceri părerea. Dai impresia că nu te interesează decât propriile convingeri.


Vărsător: S-ar putea să vină o veste bună de la un prieten sau o rudă, una pe care ai sperat că o vei primi. Ești capabil să te bucuri pentru realizarea altcuiva.


Pești: Se vorbește mult și fără rost în jurul tău și s-ar putea să te supere acest lucru, suficient cât să spui cam tot ce îți trece prin minte în acel moment.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 14 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Bancherul la croitorie…
Miercuri, 13 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Unele procese se rezolvă ușor…
Miercuri, 13 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Măicuța și bugetul personal…
Marţi, 12 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Educația papagalului este importantă
Pagina a fost generata in 0.7801 secunde