HOROSCOP

187

Articole recomandate

Berbec: Ești responsabil de bunul mers al multor situații și te simți bine așa. Când îți va fi greu, ar fi bine să îți amintești că ceilalți se bazează pe tine și se așteaptă la reacții pozitive. 


Taur: Este ziua spontaneității și de aceea ar fi de dorit să ții cont de impulsurile spontane. Acestea te vor ajuta să le oferi momente frumoase celor apropiați. 


Gemeni: Căldura prieteniei te poate ajuta să uiți de neplăcerile provocate de cei care au ținut mai mult la propriile interese decât la bunele relații cu ceilalți. 


Rac: Ai ocazia să îți amintești cât de ușor și simplu era să te bucuri de viață când erai mai mic și cât de multe poveri inutile ai acumulat între timp. Ești puțin nostalgic, dar trebuie să treci rapid peste această stare. 


Leu: Te orientezi foarte bine în mulțimea de impulsuri pe care le aduce această zi. Ți se potrivește îndemnul spre optimism și dorința de a aprecia ceea ce merge bine. 


Fecioară: Una dintre bucuriile acestei zile poate veni chiar de la muncă, de la sarcinile de serviciu care îți fac plăcere sau de la faptul că poți ajuta pe cineva, făcându-i o bucurie. 


Balanță: Te poți strecura pe lângă impulsurile frumoase ale acestei zile, dar ar fi păcat să nu ții cont de ele. Te îndeamnă să fii vesel, generos și cumsecade cu cei din jur. 


Scorpion: Găsești înțelegerea de care aveai nevoie la partenerul de cuplu sau la o altă persoană apropiată, la fel de importantă pentru tine. Te poți considera norocos! 


Săgetător: Descoperi sau redescoperi efectul tonic al sentimentelor frumoase pe care ți le inspiră cei dragi sau pasiunile tale, cele cărora le dedici timpul tău liber. 


Capricorn: E de ajuns să fii sincer cu cei care vin să îți ceară ceva, indiferent că e vorba de sfaturi sau bunuri de orice fel. Vei avea numai de câștigat. 


Vărsător: Poate că nu e totul atât de frumos pe cât ai vrea sau pe cât știi că poate fi. Este inutil să încerci să îi forțezi pe cei din jur să facă ceea ce crezi tu că e bine. 


Pești: S-ar putea să dai peste persoane mai nervoase decât tine și să descoperi că îți poți controla aceste impulsuri pentru că vezi ce consecințe pot avea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 13 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Unele procese se rezolvă ușor…
Miercuri, 13 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Măicuța și bugetul personal…
Marţi, 12 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Educația papagalului este importantă
Marţi, 12 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Nebunii trec iarăși controlul…
Marţi, 12 Noiembrie 2019
Stire din Fun : De ce a înnebunit un bărbat…
Luni, 11 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Pagina a fost generata in 0.9206 secunde