Horoscop

185

Articole recomandate

Berbec: Ți se pare că un apropiat și-a pus în cap să îți nege valoarea, să își atribuie meritele tale sau să ocupe locul care ți se cuvine. Doar ți se pare.


Taur: Există riscul să ai reacții exagerate față de cei dragi din cauza unor impresii greșite, de moment, care vor trece, dar pot lăsa urme adânci.


Gemeni: Ai mari îndoieli în legătură cu o persoană din anturaj sau mai multe. Sunt chestiuni minore, pe care ar fi bine să le tratezi ca atare.


Rac: Pe de o parte lucrezi cu drag și spor, pe de alta, ai vrea să fii în cu totul altă parte și să faci cu totul altceva. Este important să nu alimentezi acest conflict ci să îl temperezi.


Leu: Ești tentat să iei măsuri dure împotriva celor care se împotrivesc planurilor tale, cu toate că știi că nu vei obține decât și mai multe probleme.


Fecioară: Te poate cuprinde o teamă nejustificată legată de imaginea ta publică sau de viitor, în general, din cauza problemelor din cuplu care se adâncesc.


Balanță: Chiar dacă știi că faci lucruri bune, de calitate, tot se strecoară câte un gând de îndoială și îți strică bucuria. Nu ai decât să ignori astfel de gânduri.


Scorpion: Ai ocazia să vezi cât de important este să alegi cuvintele potrivite când discuți chestiuni delicate, de exemplu cu partenerul de cuplu.


Săgetător: Poate că nu îți pasă prea mult de efectele replicilor tale acide asupra celor din anturaj, dar trebuie să știi că se va găsi cineva care să ți le întoarcă și nu o să-ți placă.


Capricorn: Te grăbești să răscolești în trecut, acolo unde au rămas multe lucruri nelămurite, dar cei implicați nu au vrut și nu vor nici acum să le clarifice.


Vărsător: S-ar putea să judeci prea aspru pe unul dintre membrii familiei și să îți pară rău, dar să fie puțin prea târziu. E mai ușor să previi, decât să repari.


Pești: Poți amesteca lucrurile și pe această bază șubredă să ajungi la concluzii greșite. Există pericolul să îți strici singur imaginea în ochii superiorilor sau a unui alt grup, cum ar fi familia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 12 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Educația papagalului este importantă
Marţi, 12 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Nebunii trec iarăși controlul…
Marţi, 12 Noiembrie 2019
Stire din Fun : De ce a înnebunit un bărbat…
Luni, 11 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Bulă merge și el la spovedanie
Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Vizită în primul bordel din București
Pagina a fost generata in 0.7748 secunde