HOROSCOP

218

Articole recomandate

Berbec: Prezența ta este solicitată în mai multe locuri, plus că și tu vii cu inițiative de același fel, care implică mișcare, socializare, bună înțelegere. Ești plin de energie și ai succes pe toate planurile. 


Taur: Ai șansa de a petrece momente frumoase în compania celor dragi. Trebuie doar să vrei să le dăruiești din prea plinul inimii tale. 


Gemeni: Atmosfera din familie se apropie mult de ceea ce ți-ai dorit pentru acest moment. Acest lucru te va ajuta să te revigorezi și să redevii încrezător în bunul mers al acestor relații. 


Rac: Te bucuri de rezultatele obținute pe plan profesional și de imaginea bună care vine odată cu acestea. Încrederea în sine este la cote maxime, ceea ce te va ajuta pe toate planurile. 


Leu: Poate fi o zi în care să culegi roadele unor eforturi foarte serioase pe care le-ai depus la serviciu sau acasă, la solicitarea celor dragi. Nu uita să ai grijă și de sănătate. 


Fecioară: Un prieten adevărat te inspiră să revii la gânduri mai bune sau tu vei reuși acest lucru, fără ajutor, doar ținând cont de un moment de inspirație. 


Balanță: Este posibil să ai parte de un câștig, să te bucuri de roadele unor eforturi. Aceste lucruri bune te pot ajuta să îți schimbi părerea despre propria stare de sănătate. 


Scorpion: Se pot rezolva anumite probleme de care ai crezut cu nu vei scăpa prea curând. Așa vei vedea că nu strică să fii puțin mai optimist, măcar din când în când. 


Săgetător: Poți ajunge la o înțelegere cu un adversar sau cu unul dintre parteneri, care nu a fost dispus, până astăzi, nici să asculte propunerile tale. Puțină diplomație în dialog nu strică. 


Capricorn: Te poți revigora fără vreun efort special, nu e nevoie decât să te ocupi de lucruri care îți fac plăcere și să nu te consumi prea mult. O mini-vacanță are fi binevenită. 


Vărsător: Se conturează o soluție care îți este pe plac pentru una dintre problemele din familie. Așa vei scăpa de apăsarea care ți-a adus numai nori negri în ultimele zile. 


Pești: Ai șansa de a te elibera de poverile care ți-au umbrit ultima perioadă, inclusiv cele legate de serviciu sau de soarta relațiilor cu cei dragi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 11 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Bulă merge și el la spovedanie
Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Vizită în primul bordel din București
Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Cum se roagă fiecare zodie la Dumnezeu
Vineri, 08 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Sergentul nu vorbește pe ocolite!
Pagina a fost generata in 1.1881 secunde