Horoscop

213

Articole recomandate

Berbec: Ai speranțe cam mari de la cei din anturajul apropiat, dar ești conștient de asta și riscul unei dezamăgiri este mic, spre minim.


Taur: Chiar dacă te simți cuprins de gânduri pesimiste, trebuie să știi că ai posibilitatea de a alege să le iei în considerare sau să le transformi în gânduri mai luminoase.


Gemeni: Simți nevoia să te retragi într-un univers propriu, mai calm și mai blând. Familia îți poate asigura acest mediu protejat, cu condiția să te fi ocupat de ea așa cum se cuvine.


Rac: Ești cu gândul tot la problemele pe care nu ai reușit să le rezolvi, deși știi că nu aveai cum. Ți-ar prinde bine să lași deoparte aceste reproșuri la adresa propriei persoane.


Leu: Ai destule motive de satisfacție, dar nu și de bucurie, poate pentru că ți-ai umbrit singur bucuriile pe care le așteptai în această perioadă. 


Fecioară: În loc să faci inventarul problemelor, mai vechi sau mai noi, ar fi mai util să revizuiești atitudinea care te împiedică să le rezolvi, descurajarea.


Balanță: Regăsești sau descoperi acum bucuria de a te ocupa de ceilalți, de a renunța la planurile făcute doar pentru tine și de a accepta propunerile venite din jur.


Scorpion: Ziua vine cu un dar, neprețuit în momentul acesta. Primești șansa de a lăsa în urmă, în trecut, toate nemulțumirile grele, cele care te împovărează, nu te mobilizează.


Săgetător: Cei din anturajul apropiat așteaptă de la tine soluții inteligente, care să ducă la stingerea unor conflicte. Există și pericolul să alegi o soluție care va adânci problemele.


Capricorn: Ai la dispoziție o zi întreagă ca să verifici efectele unora dintre deciziile recente, de exemplu cele legate de familie și de casă sau de tot ce înseamnă mediul tău intim.


Vărsător: S-ar putea să te simți limitat din cauza responsabilităților pe care ți le-ai asumat față de familie, dar există și o parte bună în asta, trebuie doar să o descoperi.


Pești:  Ai parte de o zi deosebit de agreabilă, presărată cu momente în care vei simți nevoia să le faci viața mai frumoasă celor din jur, uitând de supărări și nemulțumiri.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Bulă merge și el la spovedanie
Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Vizită în primul bordel din București
Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Cum se roagă fiecare zodie la Dumnezeu
Vineri, 08 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Sergentul nu vorbește pe ocolite!
Pagina a fost generata in 0.8177 secunde