Horoscop

de Cuget Liber Marţi, 05 Noiembrie 2019 189
Berbec: Ți se potrivește de minune această zi, care îndeamnă la calm, toleranță și bunăvoință. Ai ocazia de a te revigora chiar și numai prin abandonarea unor gânduri obsesive.


Taur: Ai parte de o zi ca un medicament, iar ca să beneficiezi de efectul său terapeutic, este suficient să te apropii de cei dragi sau să alegi preocupări care te pasionează.


Gemeni: Acum vezi că ți-a lipsit atmosfera prietenoasă, caldă din familie și îți propui să faci mai multe eforturi pentru a o menține cât mai mult timp.


Rac: Poate fi o zi de relaxare sau de odihnă activă, dacă ritmul tău interior este ceva mai alert. Este bine să ții cont de ceea ce îți cere propriul suflet.


Leu: Vei ajunge rapid la concluzia că ai în preajmă exact oamenii de care aveai nevoie pentru a înțelege cele mai urgente probleme și a le putea rezolva.


Fecioară: S-ar putea să te surprindă această zi, în special prin faptul că temerile tale dispar, una câte una, pentru că nu se confirmă în realitate.


Balanță: Te ocupi cu dragă inimă de tot ce ai de făcut, obligațiile nu mai sunt apăsătoare, iar treburile zilnice sunt doar ocazii de a trăi dinamic, așa cum îți place ție.


Scorpion: Ziua vine cu șansa de a alege varianta cea mai bună și de a rezolva, simplu și frumos, probleme de care credeai că nu vei reuși să scapi vreodată.


Săgetător: Ai șansa de a reduce distanța dintre tine și cei dragi, de a face să dispară piedicile care au ridicat un adevărat zid între voi.


Capricorn: Ai ocazia de a redescoperi preocupări care îți fac bine și te ajută și să te întorci la atitudinea ta constructivă, atât de benefică, față de toți cei din jur.


Vărsător: Te poți bucura de o zi agreabilă, indiferent cu cine alegi să o petreci. Chiar și la serviciu atmosfera poate fi mai calmă și mai prietenoasă.


Pești: Spre seară, vei recunoaște că ai așteptat o astfel de zi pentru a-ți recupera vitalitatea, a te întoarce la o dispoziție mai calmă și la preocupări mai cuminți.
Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

acum două ore
acum două ore
Soldații și papagalul
acum două ore
acum două ore
Avocații în pădure

Ultima oră

Titlurile zilei