Horoscop

187

Articole recomandate

Berbec: Este foarte important să acorzi o atenție specială stării de sănătate, să observi momentele de devitalizare și să descoperi cauzele acestor probleme.


Taur: Ai curajul necesar pentru a privi spre viitor cu mai multă încredere, chiar dacă știi că multe situații nu depind de tine și va trebui să te bazezi pe alții pentru rezolvarea lor.


Gemeni: Poate că ai multe pe cap, dar ai și un talent special de a te organiza foarte bine, mai ales atunci când lași deoparte orice preocupare care te consumă inutil.


Rac: Ești mai optimist astăzi, inclusiv în chestiunile financiare, cele care depind de o decizie a unui apropiat. Această încredere nu va trece neobservată.


Leu: Te ocupi cu plăcere de cei dragi și îi încurajezi să se exprime în orice fel doresc. Este cel mai bun semn că ești în armonie cu ei și îi ajuți să se dezvolte.


Fecioară: Te bucuri de recunoașterea rolului și locului pe care ți le-ai asumat în familie și în grupul social din care faci parte. E mare lucru, fiindcă nu faci nici un efort pentru asta.


Balanță: Începe să îți placă să vezi armonie în casă și în familie și îți propui să faci eforturile necesare pentru a păstra această stare sau pentru a o recrea, atunci când este cazul.


Scorpion: Deși începi ziua în postura celui care așteaptă o rezolvare de la oameni pe care îi consideră mai pricepuți, o vei încheia cu rezultate obținute prin eforturi proprii.


Săgetător: Dincolo de micile divergențe cu unii dintre cei din anturaj, vei avea o zi frumoasă, cu multe momente în care vei simți nevoia să fii mai generos cu cei din jur.


Capricorn: Ai parte de o zi în care poți alege să îți concentrezi atenția pe ceea ce nu funcționează așa cum ar trebui și, în acest fel, să repari multe dintre aceste complicații.


Vărsător: Te interesezi de investiții, de cheltuieli făcute cu cap, totul cu scopul de a-ți îmbunătăți gradul de confort. Ești dispus să faci eforturi și acest aspect este cel mai important.


Pești:  Este o zi dinamică, pe gustul tău, presărată cu multe momente în care vei putea rezolva probleme pe care le-ai tot amânat, pentru că nu aveai încredere că le poți rezolva.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 04 Noiembrie 2019
Stire din Fun : În căutarea Câmpiei Panonice…
Luni, 04 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Arta de a vorbi cu superiorii
Luni, 04 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Pune-ți o dorință realizabilă…
Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Bananele sunt mai bune cu coajă
Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Avionul zboară unde vrea pilotul…
Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Cum să te asiguri că ajungi la tine acasă?
Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Cine este adevăratul rege al animalelor?
Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Ce dorea din America soția lui Ion
Vineri, 01 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Pagina a fost generata in 1 secunde