HOROSCOP

170

Articole recomandate

Berbec: Poți ajunge foarte ușor la conflicte cu cei din anturajul apropiat, iar după ce trece furtuna, să nu știi de ce și cum s-a ajuns atât de departe. Vorba dulce, mult aduce… 


Taur: Cei dragi ar putea deveni ținta unor reproșuri exagerate și bine ar fi să temperezi orice pornire de acest fel, ca să nu fii nevoit să repari mai târziu ce-ai stricat. 


Gemeni: Este inutil să negociezi ceva cu membrii familiei. Mai bine lasă pe altă zi, când tu vei fi mai puțin rigid, iar ei vor fi mai binevoitori cu tine. Axează-te pe proiectele profesionale. 


Rac: Poate că vor apărea destul de multe situații supărătoare, dar nu îți este de niciun folos să le dai prea multă importanță. O vacanță de câteva zile ar fi binevenită. 


Leu: Există riscul să refuzi solicitarea cuiva drag, deși îți vei da seama, după un timp, că a fost un gest incorect și nejustificat. Renunță la orgolii și va fi bine pentru toată lumea. 


Fecioară: Va trebui să alegi pe ce anume te concentrezi, nu merge să te amesteci în mai multe direcții și să te risipești. Acesta este și motivul pentru care trebuie să repeți anumite treburi. 


Balanță: Poți să provoci tensiuni care se vor amplifica de la un moment la altul și să strici, în acest fel, relații care au rolul lor în viața ta. 


Scorpion: Ai putea fi martorul unor discuții aprinse între prieteni sau rude. Vei vedea că nu e cazul să te amesteci, pentru că oricum nu poți schimba nimic. 


Săgetător: De la o simplă divergență de păreri în cuplu, se poate ajunge la mult mai mult. Motivele nu sunt importante, mai mult contează ce vei face tu. 


Capricorn: Sunt posibile adevărate confruntări, din cauza unor diferențe de păreri pe care le-ai putea rezolva cu puțin mai multă răbdare. Fii pregătit să suporți consecințe. 


Vărsător: Este posibil să apară un obstacol în calea unui proiect la care ții foarte mult. Va trebui să te adaptezi, fără să te consumi cu sentimentele negative. 


Pești: Este o zi care vine cu destul de multe riscuri, mai ales la serviciu, în relația cu superiorii. Conflictele pot să apară din nimic, la fel și excesele de autoritate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 23 Octombrie 2019
Stire din Fun : O asistentă tare obraznică…
Miercuri, 23 Octombrie 2019
Stire din Fun : Trei fete la produs care fumează? Aiurea!
Marţi, 22 Octombrie 2019
Stire din Fun : De la cine a primit trandafiri pacienta
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Stire din Fun : Cum vede Bulă școala ideală
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Stire din Fun : Află cum leul l-a scăpat pe iepuraș de lup
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Stire din Fun : Cum și-a testat soacra ginerii
Pagina a fost generata in 0.8287 secunde