Horoscop

151

Articole recomandate

Berbec: Privești cu mai multă bunăvoință spre cei din anturaj, chiar dacă 
ți-au făcut destule probleme. Pentru tine contează să depășești aceste impresii negative.


Taur: Ai șansa de a ajunge la concluzii foarte utile pentru viitorul relațiilor cu cei dragi. Este suficient să te lași în voia sentimentelor pe care aceștia ți le inspiră.


Gemeni: Acum vezi care este secretul echilibrului tău: armonia din familie, stabilitatea pe care va trebui să o protejezi chiar dacă nu va fi ușor.


Rac: Înțelegi mai bine de ce munca este atât de importantă și, mai ales, de ce contează foarte mult cum îți dozezi eforturile și cum îți protejezi starea de sănătate.


Leu: Ai șansa de a-ți regăsi liniștea sufletească pe care ai risipit-o în ultima vreme. Știi ce ai de făcut pentru a o păstra, mai rămâne doar să vrei.


Fecioară: Ai parte de sprijin din partea prietenilor sau rudelor care știu, se pare, care sunt nevoile tale reale, poate chiar mai bine decât tine, deși ești foarte atent la aceste lucruri.


Balanță: Regăsești bucuria de a face eforturi și acasă, și la serviciu, pentru a le asigura un anumit nivel de bunăstare celor pe care îi iubești și care nu sunt deloc puțini.


Scorpion: Este o zi presărată cu multe momente în care vei reuși să clarifici o parte dintre neînțelegerile din ultima perioadă, exact cele care 
te-au împins către pesimism.


Săgetător: Poate că nu vei deveni înțelept peste noapte, dar ziua de astăzi îți aduce șansa de a trece dincolo de aparențe și de a evita judecățile aspre la adresa celor din anturaj.


Capricorn: Ai parte de un impuls puternic pentru a trece de la teorie la practică, pentru a adopta acele idei care te-au atras în ultima perioadă și a le face parte din existența ta.


Vărsător: Îți dai seama că ai exagerat anumite probleme și că nu ai obținut nimic bun pe această cale. O abordare mai senină te-ar ajuta să câștigi cooperarea celor de care ai nevoie.


Pești: Pentru tine este o zi deosebit de interesantă, pentru că te ajută să-ți testezi limitele, însă fără să creezi situații greu de suportat pentru ceilalți.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Stire din Fun : Cum vede Bulă școala ideală
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Stire din Fun : Află cum leul l-a scăpat pe iepuraș de lup
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Stire din Fun : Cum și-a testat soacra ginerii
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Stire din Fun : Un algerian și un francez în avion
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Stire din Fun : Ce a pățit Sherlock Holmes la munte
Vineri, 18 Octombrie 2019
Stire din Fun : Ai grijă ce îți dorești
Pagina a fost generata in 0.5982 secunde