Horoscop

172

Articole recomandate

Berbec: Tendința principală a zilei favorizează acumularea unor informații utile, pe baza cărora vei reuși să faci planuri de viitor mai ușor de realizat.
Taur: Cu siguranță anumite probleme se vor rezolva, iar unele dintre situațiile dificile cu care te confrunți acum vor deveni mai ușor de coordonat.


Gemeni: Reușești să te apropii mai mult de cei dragi, prin cuvinte bine alese sau gesturi care le aduc bucurie. Supărările pot rămâne în trecut, acolo unde le este locul.


Rac: Ai ocazia de a reveni la gânduri mai bune în legătură cu propria persoană, cu acele calități de care consideri că ai nevoie acum și ai impresia că nu le poți găsi.


Leu: Se pot risipi norii negri care îți făceau viața mai grea la serviciu. Vei avea un dialog deschis cu unul dintre superiori sau vei reveni la relații mai bune cu colegii.


Fecioară: Te poți elibera singur de sub tirania unor griji financiare care te-au pus, de multe ori, în situații complicate. Nu poți aștepta de la altcineva o astfel de eliberare.


Balanță: Ai șansa de a ajunge la o înțelegere cu unul dintre partenerii importanți – de exemplu, cel de cuplu. Și o revenire la o comunicare mai bună ar fi o veste excelentă pentru tine.


Scorpion: Ai putea fi încântat de un dialog anume sau de întâlnirea cu o persoană care pare a fi un izvor de idei bune. Așa vei vedea că și tu ești în stare de același lucru.


Săgetător: Ești convins că ai toate resursele necesare pentru a reuși să te impui la serviciu sau în familie, dar neglijezi aspecte importante, cum ar fi cele legate de oameni și de voința lor.


Capricorn: Relația cu familia este principala ta sursă de stabilitate, așa că acum vezi că ai motive serioase să o protejezi, chiar și împotriva impulsurilor tale distructive.


Vărsător: Poți primi o veste bună de la un apropiat sau chiar tu poți deveni o sursă de inspirație pozitivă pentru cineva drag, care are nevoie de așa ceva.


Pești: Descoperi că ai motive de optimism chiar și în legătură cu unele dintre problemele din familie, cele pe care le credeai de nerezolvat.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 15 Octombrie 2019
Stire din Fun : Soțul la sala de fitness
Marţi, 15 Octombrie 2019
Stire din Fun : De ce era tatăl disperat
Luni, 14 Octombrie 2019
Stire din Fun : Ți-am spus că-i prost…
Luni, 14 Octombrie 2019
Stire din Fun : Ce am mâncat noi la micul dejun?
Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
Stire din Fun : O comparație adevărată
Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
Stire din Fun : Greșeala fatală a canibalului
Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
Stire din Fun : De ce a murit băbuța
Pagina a fost generata in 0.7727 secunde