HOROSCOP

183

Articole recomandate

Berbec: Există riscul să refuzi dialoguri necesare cu prietenii sau rudele, din cauza unor impresii greșite, pe care nu mai vrei să le modifici. Fii puțin mai tolerant. 


Taur: Te trage ața către nemulțumiri și ai impresia că trebuie să le exprimi neapărat, ca să obții ajutorul celorlalți. Încearcă să înțelegi că nu ești centrul universului și lasă deoparte egoismul. 


Gemeni: Ar fi bine să acorzi mai multă importanță deciziilor pe care le iei fără să ai suficiente informații, pe baza unor zvonuri sau a unor păreri. Ai putea evita multe încurcături… 


Rac: Pot să apară probleme la locul de muncă, din cauza unor eforturi care te depășesc sau a unor responsabilități pe care ți-e greu să le accepți. Cu răbdare, toate se rezolvă. 


Leu: De tine depinde cum va fi ziua de azi pentru cei din familie, nu pentru că sunt la dispoziția ta, ci pentru că dispoziția ta e foarte importantă pentru ei. 


Fecioară: Vei avea de ales între a fi generos și cumsecade cu toată lumea și a te închide în tine, cu tot cu emoțiile care te-ar putea copleși. 


Balanță: Ai acces la resurse, dar va trebui să dovedești că le folosești eficient. Ai nevoie de rezultate foarte bune, pentru a-ți păstra intactă stima de sine. 


Scorpion: Ai ce învăța de la prieteni, dar trebuie să fii atent la evenimente, la reacțiile lor și chiar la reacțiile tale față de problemele cu care se confruntă aceștia. 


Săgetător: Îți stă foarte bine în postura celui care tace, dar tăcerile tale vor fi interpretate în fel și chip, nu doar așa cum ți-ar conveni, ca un semn de înțelepciune… 


Capricorn: Ești tentat să îi tratezi cu răceală pe cei din jur, ca să le arăți că ești nemulțumit de ei, dar fiecare va înțelege ce poate și mai ales ce vrea din comportamentul tău. 


Vărsător: Cea mai bună alegere, astăzi, ar fi să discuți cu membrii familiei, să încerci să îi atragi de partea ta, ca să puteți coopera pentru rezolvarea problemelor. 


Pești: Ai tendința de a refuza dinainte orice propunere, mai ales pe cele care vin din familie, doar pentru că așa crezi că îi vei convinge să fie de acord cu tine.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 14 Octombrie 2019
Stire din Fun : Ți-am spus că-i prost…
Luni, 14 Octombrie 2019
Stire din Fun : Ce am mâncat noi la micul dejun?
Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
Stire din Fun : O comparație adevărată
Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
Stire din Fun : Greșeala fatală a canibalului
Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
Stire din Fun : De ce a murit băbuța
Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
Stire din Fun : Tipul și câinele deștept
Pagina a fost generata in 0.8669 secunde