Horoscop

176

Articole recomandate

Berbec: Oscilezi între a fi mai cald cu unii dintre apropiați și a le respinge propunerile, ca să te eliberezi de presiunea pe care o generează, cu sau fără intenție.
Taur: Ai nevoie de confirmări pentru a merge mai departe în relațiile cu cei dragi, dar modul în care le ceri ar putea provoca reacții care să te deruteze și mai mult.


Gemeni: Se petrec destule lucruri departe de ochii tăi, suficiente cât să știi că nu poți trage concluzii și nu poți fi sigur pe impresiile la care ții atât de mult.


Rac: Este important să îți ții firea, dar și să înțelegi că reacțiile dure nu duc la nimic bun. Poate că ai multe pe cap, dar știi că nu se rezolvă nimic așa.


Leu: Poate fi o zi dificilă, în special în cazul în care o vei petrece cu cei din familie. Va conta foarte mult orice fărâmă de bunăvoință pe care vei reuși să le-o arăți.


Fecioară: Te poți trezi luat pe sus de propriile emoții, pe care nu le mai poți controla acum, pentru că au devenit prea puternice. Ai nevoie urgent de metode de relaxare și de revigorare.


Balanță: E firesc să ai îndoieli, dar numai dacă acestea nu ajung să îți afecteze încrederea în calitățile pe care ți le cunoști foarte bine.


Scorpion: Poți acumula tensiuni de care să încerci să te eliberezi când se apropie seara, stricând relații și provocând probleme. Asta, dacă nu te ocupi de altceva, mai constructiv.


Săgetător: Abia acum vezi cât de greu e fără punțile de comunicare pe care tot tu le-ai tăiat. Nu mai poți ajunge la cei din anturajul apropiat…


Capricorn: Poate că ai destule motive să fii rezervat față de anumite planuri de viitor, dar nu ai de ce să devii pesimist sau, mai rău, negativist.


Vărsător: Te poți simți copleșit de problemele din casă și din familie, până în punctul în care să vrei să le respingi pe toate, deși nu te lasă inima să faci acest lucru.


Pești: Ies la lumină nemulțumiri pe care le credeai uitate, chiar dacă nu erau rezolvate. Nici acum nu cauți soluții, ci motive pentru a lansa reproșuri celor apropiați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
Stire din Fun : O comparație adevărată
Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
Stire din Fun : Greșeala fatală a canibalului
Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
Stire din Fun : De ce a murit băbuța
Sâmbătă, 12 Octombrie 2019
Stire din Fun : Tipul și câinele deștept
Vineri, 11 Octombrie 2019
Stire din Fun : Obiceiul tânărului militar
Pagina a fost generata in 0.5876 secunde