HOROSCOP

149

Articole recomandate

Berbec: Poate că ai așteptat prea mult timp înainte de a avea o reacție față de neplăcerile provocate de unii dintre apropiați, deși ai avut argumente și trebuie doar să ți le amintești. 


Taur: Ceea ce primești nu e suficient, solicitările tale rămân neonorate, drept pentru care ajungi la concluzii pesimiste, în mare parte neadevărate, despre relațiile cu cei dragi. 


Gemeni: Unele dintre temerile tale ar putea fi reale, dar nu îți folosește la nimic să le dai o importanță și mai mare. Trebuie doar să ții cont de ele, rațional și logic. 


Rac: S-ar putea să exagerezi unele erori, făcute fără intenție, în ideea că numai așa le vei putea corecta. Doar că astfel de mecanisme negative nu funcționează la nimeni. 


Leu: Poți genera reacții dure din partea unora dintre membrii familiei, doar pentru că dai impresia că nu vei da înapoi și totul se va face așa cum vrei tu. 


Fecioară: Te păcălești singur, dacă alimentezi impresia că partenerul de cuplu nu te sprijină suficient și de aceea nu îți merge atât de bine pe cât ai vrea. 


Balanță: Respectul de sine, valoarea pe care ți-o atribui nu pot fi măsurate cu lucruri materiale. Aceasta este cea mai delicată chestiune de care trebuie să te ocupi în această perioadă. 


Scorpion: Cu mare greutate vei găsi cuvintele potrivite pentru a exprima ce te nemulțumește, pentru că vei observa că nu ai cum să acuzi pe nimeni de ceea ce nu funcționează în viața ta. 


Săgetător: Ai tendința de a îndepărta și mai mult persoanele din anturajul apropiat care nu îți cântă în strună, deși recunoști că acestea s-ar putea să îți fie superioare și ai avea ce învăța de la ele. 


Capricorn: Este posibil să ți se pară că numai tu te ocupi așa cum trebuie de treburile zilnice și chiar de cele de la serviciu. De aici până la un conflict de proporții nu mai e decât un pas. 


Vărsător: Povara pe care o duci pe umeri, cea generată de relațiile complicate cu familia, este rodul unor erori pe care le faci pe baza unor motivații corecte, dar aplicate greșit. 


Pești: Ar fi bine să eviți confruntările de opinii, mai ales cu cei dragi. Nu vei face decât să pui paie pe focul unor conflicte care mocnesc de ceva vreme și care nu au nimic constructiv în ele.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 11 Octombrie 2019
Stire din Fun : Obiceiul tânărului militar
Joi, 10 Octombrie 2019
Stire din Fun : Primul ajutor la vânătoare
Joi, 10 Octombrie 2019
Stire din Fun : Punkerul și bătrânul din autobuz
Miercuri, 09 Octombrie 2019
Stire din Fun : Criza de carne
Miercuri, 09 Octombrie 2019
Stire din Fun : Femeile și patrula de poliție
Pagina a fost generata in 1.0835 secunde