HOROSCOP

de Cuget Liber Vineri, 27 Septembrie 2019 135
Berbec: Există riscul unor neînțelegeri în familie pe care nimeni nu se va obosi să le clarifice. Tu știi însă că tot ce este adus la lumină devine mai ușor de înțeles și de rezolvat.

Taur: Ai chef de excentricități, ca și cum abia acum ai descoperi că ești liber să faci mai multe decât îți permiți de obicei. Este foarte important să nu întreci măsura.

Gemeni: Este un moment bun să îți clarifici sentimentele și să te ocupi de cei dragi cu toată sinceritatea. Așa vei ajunge să descoperi și efectul pe care îl ai asupra lor.

Rac: Nu mai ești dispus să asculți cu atenție ce au de spus prietenii sau rudele, chiar dacă sună interesant. Poți pierde informații importante, din acest motiv.

Leu: Poate că unele dezamăgiri legate de rezultatele muncii sunt îndreptățite, dar ești tentat să le exagerezi și să brodezi și altele, într-o abordare pesimistă.

Fecioară: Reiei discuțiile avute cu persoane a căror părere contează pentru tine, iar dialogul interior pe care îl construiești ulterior te poate consuma mai mult decât ar fi cazul.

Balanță: Există nepotriviri, unele supărătoare, între ceea ce crezi că ar trebui să fie și ceea ce este în realitate - de exemplu, în familie și în cuplu. O atitudine constructivă va da rezultate.

Scorpion: Te lași din nou în voia avalanșei de planuri de evoluție profesională, doar pentru că îți convine să crezi că toate posibilitățile îți sunt deschise. De fapt, te risipești.

Săgetător: Astăzi, discuțiile cu partenerii de orice fel nu sunt de folos nimănui, așa că nici nu trebuie să le dedici prea mult timp. Acesta nu este însă un motiv să nu te consulți deloc cu cei din jur.

Capricorn: Culegi doar ce îți convine din informațiile cu care vii în contact și nu ar fi deloc o problemă, dacă nu ai fi într-o dispoziție cam pesimistă. O mini-vacanță ar fi binevenită.

Vărsător: Neplăcerile asociate cu munca de zi cu zi pot deveni astăzi un motiv serios de stres, deși nu apar elemente noi, care să te îndrume în această direcție.

Pești: Chiar dacă nu îți stă în fire, te-ai putea lăsa ispitit de emoții ciudate, care nici nu îți aparțin, ci sunt generate de alții. Ca să te eliberezi de ele, va trebui să te întorci la optimism.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

ieri, ora 16:10
ieri, ora 16:10
Încă 15 minute!

Ultima oră

Titlurile zilei