Horoscop

157

Articole recomandate

Berbec: Faci un pas în afara unor impresii pe care le-ai protejat până acum și vei reuși să vezi dincolo de ele. Acesta va fi un pas înainte foarte important, mai ales în familie.
Taur: Te poate supăra excesul de autoritate pe care îl dovedesc unii superiori sau membri ai familiei. Dacă alegi să ignori astfel de atitudini, vei reuși să îți vezi de ale tale.


Gemeni: Se poate spune că ai mai mult curaj decât ți-ar fi necesar și s-ar putea să îi faci pe cei din jur să ajungă la concluzii neplăcute despre tine.


Rac: S-ar putea să îți placă foarte mult infuzia majoră de curaj pe care ți-o aduce această zi. Dacă te lași dus de val, riști să strici relații care contează.


Leu: Ai în plan numeroase strategii pentru a crește numărul beneficiilor de care te bucuri la serviciu sau în legătură cu munca depusă. Ar fi bine să nu te grăbești.


Fecioară: E cam multă agitație pentru gustul tău, dar poți folosi această ocazie pentru a-ți recăpăta curajul pierdut și a privi în față problemele din relațiile importante.


Balanță: Poți vedea departe în viitor, pe baza informațiilor deja acumulate, dar ar fi util să eviți exagerările, ca să poți evalua corect evoluția unor relații.


Scorpion: Poate ar fi bine să folosești ocazia pe care ți-o oferă această zi ca să faci un bilanț al realizărilor și să cauți soluții pentru neîmpliniri.


Săgetător: Încerci să-ți păstrezi autoritatea în familie, prin intermediul unor instrumente inteligente, dar incorecte și vei fi prins înainte să îți dai seama ce se petrece.


Capricorn: Ți se pare suficient să vrei ceva și să faci deja pași mari spre acea realizare, fără să privești în jur, ca să vezi efectele asupra vieții celorlalți.


Vărsător: Ai mai mult curaj să exprimi ceea ce te frământă și să ajungi la rădăcinile unor blocaje interioare care au generat deja destule probleme.


Pești: Vei avea de ales între a acționa impulsiv, doar ca să îți vezi dorințele împlinite și a ține cont de ceilalți, care au și ei dorințele și aspirațiile lor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Septembrie 2019
Stire din Fun : Bărbatul în casă
Sâmbătă, 21 Septembrie 2019
Stire din Fun : De ce nu sunt bune cizmele
Sâmbătă, 21 Septembrie 2019
Stire din Fun : Morala din grajd
Sâmbătă, 21 Septembrie 2019
Stire din Fun : Țestoasele la pescuit
Vineri, 20 Septembrie 2019
Stire din Fun : Țăranul și peștișorul de aur
Joi, 19 Septembrie 2019
Stire din Fun : Evreul în Manhattan
Pagina a fost generata in 2.2815 secunde