Horoscop

154

Articole recomandate

Berbec: Te simți în stare de mult mai multe decât de obicei și bine ar fi să direcționezi toată această energie spre rezolvarea problemelor care nu mai suportă amânare. 


Taur: Poți primi un sfat de mare valoare de la un apropiat. Nu este prima dată când această persoană îți oferă un ajutor neprețuit. Cântărește cu atenție toate informațiile primite! 


Gemeni: Acum vezi că ești capabil nu numai să câștigi bine, ci și fără să faci compromisuri morale, ceea ce este neprețuit, pe termen lung. Este o perioadă favorabilă pentru investiții. 


Rac: Poți vedea altfel unele dintre cele mai dificile probleme din familie, iar de aici până la găsirea unor soluții foarte bune nu mai e decât un pas. Ține, însă, cont, și de părerile celor din jur. 


Leu: Poți prinde din zbor o idee pe care un apropiat o explică frumos și pe care te va convinge să o adopți, fără să facă vreun efort în acest sens. Nu îți revendica însă meritele în totalitate! 


Fecioară: Este o zi deosebită, care te invită să îți respecți sentimentele, să le recunoști locul și valoarea pentru întreaga ta existență. 


Balanță: Te bucuri să constați că în familie e din nou o atmosferă frumoasă, exact cum ai nevoie ca să te simți bine acasă și să te poți reface după zilele grele petrecute la muncă. 


Scorpion: Prinzi aripi și poți face chiar primele exerciții de zbor, în special pe plan profesional, acolo unde suporți de ceva vreme cea mai mare presiune. 


Săgetător: Ai nevoie de emoții pozitive, de bucuria pe care doar încrederea în sentimentele frumoase ale celor dragi ți-o poate aduce. 


Capricorn: Te-ai putea bucura de compania unor oameni speciali, care te inspiră să scoți la lumină cele mai frumoase calități ale tale, cum ai mai făcut-o și altădată. 


Vărsător: Te poți elibera de presiunea unor probleme financiare, printr-o decizie inspirată, de moment, care te poate surprinde și pe tine. Ține cheltuielile în frâu! 


Pești: Chiar de dimineață, vei avea ocazia să vezi că este o zi specială, în primul rând, prin impulsul spre generozitate pe care nu-l vei putea ignora.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 20 Septembrie 2019
Stire din Fun : Țăranul și peștișorul de aur
Joi, 19 Septembrie 2019
Stire din Fun : Evreul în Manhattan
Joi, 19 Septembrie 2019
Stire din Fun : De ce nu te căsătorești?
Joi, 19 Septembrie 2019
Stire din Fun : Tabla înmulțirii altfel
Marţi, 17 Septembrie 2019
Stire din Fun : Scoțienii nu sunt zgârciți!
Marţi, 17 Septembrie 2019
Stire din Fun : Țigan sau evreu?
Pagina a fost generata in 0.9387 secunde