Horoscop

145

Articole recomandate

Berbec: Ți-ar fi util să faci un pas în spate și să privești problemele apărute de la o distanță mai mare. Așa vei înțelege că pot fi rezolvare și că nici măcar nu este foarte greu…
Taur: Pot să apară conflicte stupide cu cei din anturaj, fără să le poți aplana în vreun fel. Poate că ar fi bine să cercetezi ce se ascunde dincolo de reacțiile apropiaților.


Gemeni: Te poți compromite singur, din cauza unor dorințe la care nu vrei să renunți, deși știi că nu îți poți permite să le îndeplinești, cel puțin nu acum.


Rac: Pericolul zilei vine de la impresiile greșite pe care le poți avea despre unele gesturi ale celor din familie. Ți se pare că îți este contestată autoritatea din mai multe direcții.


Leu: Acum vezi că este prea puțin probabil să se poată ține de cuvânt cei cu care te-ai asociat într-un moment greu al vieții tale. Trebuie să te reorientezi rapid.


Fecioară: E nevoie de îngăduință maximă față de cei dragi. Pot veni cu solicitări imperative, pe care le vor și exprima neplăcut, suficient cât să te determine să refuzi brutal. Trage aer în piept și nu reacționa la furie.


Balanță: Te poți confrunta cu neplăceri la tot pasul, unele provocate de oameni prea grăbiți, altele, de cei prea ocupați ca să mai observe ce efecte au faptele ori cuvintele lor asupra celor din jur.


Scorpion: Poți deveni cauza unor conflicte care nu se vor stinge prea ușor. De tine depinde cum vei gestiona aceste situații, dar trebuie să evaluezi corect consecințele posibile. 


Săgetător: Te-ai putea confrunta cu neplăceri la locul de muncă, din cauza unor acțiuni rapide, care îi descurajează pe ceilalți.


Capricorn: Vrei ceva și te îndrepți în direcția respectivă neabătut, ca și cum nu ar exista obstacole, deși știi că sunt și le și cunoști. Aceste obstacole pot fi reprezentate de oameni, situații sau evenimente care își urmează cursul firesc.


Vărsător: Dorința ta sinceră de armonie cu toți cei din jur te poate ajuta să te ții departe de multe probleme, cum ar fi cele provocate de lipsurile pe care le cunoști și încerci să le rezolvi.


Pești: Ai parte de o zi pe placul tău, dar există riscul major să nu fie deloc pe placul celor apropiați, care nu vor accepta sub nicio formă exagerările tale.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 17 Septembrie 2019
Stire din Fun : Scoțienii nu sunt zgârciți!
Marţi, 17 Septembrie 2019
Stire din Fun : Țigan sau evreu?
Marţi, 17 Septembrie 2019
Stire din Fun : Munca în echipă
Luni, 16 Septembrie 2019
Stire din Fun : Facem pariu că ești văduvă?
Sâmbătă, 14 Septembrie 2019
Stire din Fun : Așa sunt toți avocații?
Sâmbătă, 14 Septembrie 2019
Stire din Fun : Cultura generală…
Pagina a fost generata in 2.1916 secunde