HOROSCOP

177

Articole recomandate

Berbec: Beneficiezi de un flux de informații foarte util pentru a înțelege cauzele unor pierderi, mai ales partea care ți-a fost ascunsă până acum. Acționează cu încredere! 


Taur: S-ar putea să apară primele rezultate, spectaculoase, ale unor săpături pe care le-ai făcut pentru a afla cauzele unor probleme legate de profesie sau de familie. 


Gemeni: Afli tot felul de lucruri despre cei dragi sau te dai de gol singur și le spui ce nu ar fi trebuit să afle niciodată. Orice ar fi, vor apărea, imediat, și consecințele. 


Rac: Acum vezi dacă alegerile tale au fost bune, dacă prietenii sunt ceea ce pretind că sunt, dacă cei dragi sunt sinceri și pregătiți pentru un drum lung alături de tine. 


Leu: Ies la lumină unele probleme la serviciu sau în legătură cu starea ta de sănătate. Orice regret este inutil, trebuie să iei măsuri rapide, cât încă mai ții lucrurile sub control. 


Fecioară: S-ar putea să descoperi multe… ascunzișuri la locul de muncă sau să înțelegi, abia acum, cauza unor probleme de sănătate. Nu ți-ar strica o mini-vacanță. 


Balanță: Te vezi mult mai clar, cu bune și cu rele, și pe această bază vei putea lua decizii cu impact major asupra relațiilor importante. 


Scorpion: Poate fi o zi foarte specială pentru tine, prin faptul că vei găsi mult mai ușor răspunsurile pe care le cauți sau informații esențiale, care îți lipseau. 


Săgetător: Ești pregătit pentru decizii importante legate de situația unor resurse proprii, cel mai probabil financiare. Problema e că aceste decizii au la bază un raționament greșit. 


Capricorn: Ai în față o zi specială, care te poate ajuta foarte mult, prin faptul că vei putea vedea cum își rezolvă alții probleme care pe tine te țin blocat de mai mult timp. 


Vărsător: Intri în contact cu persoane care nu se formalizează prea mult, ci spun ce le trece prin cap. Există și un avantaj evident în această situație, dar trebui să îl descoperi singur. 


Pești: Ziua aduce o intensitate suplimentară emoțiilor de tot felul și ar fi bine să ții cont de acest element în tot ce faci, ca să poți interveni în momentele în care vei fi tentat să exagerezi.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 16 Septembrie 2019
Stire din Fun : Facem pariu că ești văduvă?
Sâmbătă, 14 Septembrie 2019
Stire din Fun : Așa sunt toți avocații?
Sâmbătă, 14 Septembrie 2019
Stire din Fun : Cultura generală…
Sâmbătă, 14 Septembrie 2019
Stire din Fun : Ursul și iepurașul
Sâmbătă, 14 Septembrie 2019
Stire din Fun : Oile albe sau negre?
Pagina a fost generata in 0.8885 secunde