Horoscop

de Cuget Liber Sâmbătă, 14 Septembrie 2019 134
Berbec: Interesul pentru casă și familie crește, comunicarea cu apropiații va deveni mai bună, dar mai superficială, așa că nu ai de ce să te aștepți să fii înțeles mai ușor decât de obicei.
Taur: Începi să alcătuiești strategii mai bune, mai eficiente și mai rapide, adică te adaptezi mai bine la prezent și la realitate, pe care o vezi mai clar.


Gemeni: Sfera sentimentală e mai dinamică, la fel și relațiile cu cei dragi, dar și interesul tău pentru pasiunile din timpul liber, care pot deveni ceva mai mult de atât.


Rac: Astăzi debutează o perioadă în care vei fi mai interesat de cercul de prieteni, de ideile și de propunerile acestora. Chiar dacă va fi de scurtă durată acest interes, va fi bine primit.


Leu: Începi să te ocupi cu mai multă atenție de sănătate și de problemele de la serviciu. Poate nu le-ai neglijat, dar este nevoie de mai multă implicare.


Fecioară: Ai acces la informații secrete sau care sunt destinate doar unor inițiați, pentru simplul motiv că doar aceștia le pot înțelege și folosi cu adevărat.


Balanță: Traversezi o perioadă în care negocierile de orice fel au mai multe șanse de succes. Comunicarea mult îmbunătățită va deveni un atu important.


Scorpion: Îți merge mintea chiar mai bine decât de obicei, comunici excelent cu oricine, în orice situație și toate acestea vor contribui mult la creșterea încrederii în sine.


Săgetător: Te ocupi de strategii financiare, de reglarea situației unor bunuri care nu îți aparțin, dar sunt în grija ta. Nu te va ține mult, dar va da rezultate.


Capricorn: Chestiunile financiare devin o prioritate și bine ar fi să păstrezi o atitudine deschisă, care îți va permite să descoperi și alte mijloace prin care îți poți rotunji veniturile.


Vărsător: A venit momentul să ai acces la persoane care chiar te pot ajuta să faci pași importanți înainte pe plan profesional și nu numai.


Pești: Începe să te preocupe mai mult anturajul, să faci mai multe deplasări pe distanțe scurte, dar te implici și în pregătirea unor examene.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

ieri, ora 15:45
ieri, ora 15:44

Ultima oră

Titlurile zilei