HOROSCOP

de Cuget Liber Vineri, 13 Septembrie 2019 134
Berbec: Este o zi mai senină decât altele, dar vor exista și momente în care va trebui să dai dovadă de înțelegere față de defectele general umane. 


Taur: Nu e deloc complicată ziua de astăzi, dar apar evenimente care pot degenera. E nevoie doar de ceva mai multă îngăduință în orice situație. Nu neglijați nici sănătatea! 


Gemeni: Degeaba găsești un vinovat pentru neîmplinirile tale, nu te vei putea minți pentru mult timp. Poate ți-ar fi de mai mult folos să cauți soluții realiste. 


Rac: Este posibil să oscilezi destul de mult, deși nu îți stă în fire, între dispoziția ta senină și dorința de a taxa anumite exagerări ale apropiaților. Atenție la decizii! 


Leu: Tu ești cel care generează tensiunea care se va reflecta negativ în relațiile de familie și ar fi bine să fii mai atent la aceste detalii. Așa vei reuși să le coordonezi. 


Fecioară: Ar fi de dorit să dai dovadă de mai multă bunăvoință decât de obicei, mai ales față de cei din mediul de la serviciu, ca să eviți conflictele inutile. 


Balanță: Ai tendința de a devaloriza lucrurile pe care nu poți să le obții, deocamdată, doar ca să te eliberezi de presiunea psihică a unui eșec. Dar există și abordări mai constructive. 


Scorpion: Poți ajunge la o înțelegere cu partenerii importanți, dar mai mult din greșeală decât cu intenție, pentru că te grăbești mai mult decât de obicei. 


Săgetător: Bine ar fi dacă ai reuși să te abții, să nu spui tot ce îți trece prin cap, chiar dacă vei fi convins că nu merită să faci acest efort. 


Capricorn: Este o zi mai puțin complicată, dar ți-ai putea prinde mintea cu o problemă și să nu o mai lași, deși vezi și știi că nu poate fi rezolvată acum. 


Vărsător: Poți primi vești bune de la un membru al familiei și vești rele de la un altul. De tine depinde cu ce impresie vei rămâne la finalul zilei. 


Pești: Sunt posibile mici explozii temperamentale care îi vor lua prin surprindere pe cei din jur. Totul depinde de capitalul de bunăvoință pe care l-ai acumulat față de acești oameni.
Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

ieri, ora 15:16
ieri, ora 15:16

Ultima oră

Ieri, ora 15:18

Titlurile zilei