Horoscop

157

Articole recomandate

Berbec: Ești dornic de schimbare și asta se vede cel mai bine în felul în care abordezi situația din familie cu tot ce înseamnă asta.
Taur: Devine posibilă astăzi o aprobare a unui proiect care a fost respins sau neglijat de superiorii tăi. Este important să subliniezi beneficiile tuturor celor implicați.


Gemeni: Poți trece ca gâsca prin apă printr-o succesiune de situații care îți pot aduce beneficii importante și să nu le vezi pentru că ești ocupat cu altceva.


Rac: Te-ai asociat cu cine trebuie și ai ocazia să vezi acest lucru acum. Bine ar fi dacă nu te-ai mai uita în urmă, la ce a fost, dacă ai învățat ce trebuia să înveți din acele evenimente.


Leu: Poți primi sugestii dintre cele mai valoroase, dar este esențial să le auzi, să le recunoști valoarea și să le pui în practică, în propria viață.


Fecioară: Te poți bucura de această zi, cu tot ce aduce ea, în special în sfera sentimentală, unde poate să apară o veste bună, una pe care nu mai sperai să o primești.


Balanță: O adevărată revoluție se produce cu o viteză amețitoare în viața ta și este mai mult decât binevenită, chiar dacă bulversează tot.


Scorpion: Te exprimi foarte bine, ai curajul necesar de a spune lucrurilor pe nume și poți face un mare pas înainte, către o realizare pe care o dorești de mult timp.


Săgetător: Te amăgești singur cu idea că mai coordonezi ceva în familie sau într-un grup restrâns. Nici nu ai nevoie de așa ceva, e doar vechiul tău obicei de a dori să controlezi totul.


Capricorn: Vine o veste bună legată de evoluția profesională, în cazul în care ai muncit pentru asta în ultima vreme. Poate veni și din familie sau de la un prieten.


Vărsător: Ai șansa de a te bucura de o realizare a cuiva drag sau de faptul că face pași importanți în această direcție. Este o zi luminoasă pe care vei dori să o ții minte.


Pești: Este o zi cu totul specială, în care totul poate merge bine, de la relațiile cu cei dragi la treburile zilnice. Este suficient să fii atent la cei din jur și să le respecți drepturile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 12 Septembrie 2019
Stire din Fun : Vorbe la friptură
Joi, 12 Septembrie 2019
Stire din Fun : Oameni de cuvânt
Joi, 12 Septembrie 2019
Stire din Fun : E soarta?
Miercuri, 11 Septembrie 2019
Stire din Fun : Stați cu șarpele în casă?
Miercuri, 11 Septembrie 2019
Stire din Fun : Tot la barul ăsta tragi…
Marţi, 10 Septembrie 2019
Stire din Fun : Maria nu face economie!
Marţi, 10 Septembrie 2019
Stire din Fun : Locul pentru tir
Pagina a fost generata in 0.6916 secunde