Horoscop

de Cuget Liber Luni, 09 Septembrie 2019 142
Berbec: Ai puterea de a rezista în fața oricăror motive de nemulțumire sau de revoltă, dar dacă îți este afectat confortul, direct sau indirect, ai putea pierde acest avantaj.


Taur: Munca îți poate da bătăi de cap, dar acesta nu poate fi un motiv să îi tratezi cu răceală pe cei din jur. Poate că așa îți complici viața și mai mult.


Gemeni: Ar fi mai bine să te ocupi de tine, de problemele care încep să iasă la lumină în familie, ca să nu îți pară rău că nu te-ai ocupat de ele la timpul potrivit.


Rac: Ești tentat să crezi că numai prin reacții rapide și categorice vei reuși să te ferești de complicațiile provocate de prieteni sau rude, deși ai verificat metoda și nu funcționează.


Leu: Sunt posibile unele neplăceri la serviciu, provocate de neglijența unuia sau altuia. Nu este important cine greșește și care este soluția.


Fecioară: S-ar putea să te streseze mai mult decât de obicei agitația celor din jur și să simți nevoia să le comunici acest lucru. De felul în care vei face acest lucru vor depinde și rezultatele.


Balanță: Ești interesat de foarte multe persoane, informații, ai preocupări care te mențin în priză, dar ai nevoie și de o pauză sau de odihnă, chiar.


Scorpion: Se vorbește mult și nu se rezolvă mare lucru. Oamenii cu care intri în contact nu și-au schimbat valoarea peste noapte, poate că au prea multe pe cap, pur și simplu.


Săgetător: Ai ocazia de a vedea ce consecințe neplăcute are un comportament nepotrivit chiar și față de persoane necunoscute. Cine vrea, îți vede gândurile adevărate.


Capricorn: Poate că ai acumulat motive de nemulțumire față de anumiți oameni, în special cei care au legătură cu profesia ta, dar nu te poți baza pe acestea pentru a ajunge la niște concluzii.


Vărsător: S-ar putea să exagerezi anumite supărări ca să îi ții la distanță pe cei care au legătură cu acestea. Numai că vei rămâne cu supărarea și ei la fel.


Pești: Vor exista momente în această zi când vei dori să respingi dur anumite persoane sau situațiile în care ești implicat, dar nu ți-ar folosi la nimic.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Fun

Vineri, 10 iulie
Cu cine te înșală soția

Ultima oră

Titlurile zilei