Horoscop

179

Articole recomandate

Berbec: Există riscul major să fii dezamăgit de unii dintre membrii familiei, dar cei care se vor afla în această postură ingrată nu au habar de evaluările tale. 
Taur: Unul dintre parteneri, asociați sau colaboratori te poate dezamăgi, fără să aibă această intenție. Poate că o reconfigurare a planurilor va fi de folos tuturor. 


Gemeni: Poate că nu ești pregătit pentru etapa care vine acum peste tine, dar nu vei beneficia de un răgaz, cum speri, așa că ar trebui să te adaptezi. Relația cu familia trebuie reglată și protejată. 


Rac: Dacă vei fi suficient de atent și de sincer, vei vedea și lucrurile bune, cele care funcționează așa cum trebuie. Dacă nu, te vei opri doar la ceea ce te nemulțumește.


Leu: Este posibil să se ia unele decizii care nu îți vor fi deloc pe plac, la serviciu. Poți accentua nemulțumirea tuturor sau o poți atenua, având o reacție corectă. 


Fecioară: Unul dintre planurile tale de viitor, care era până acum mai mult o aspirație, trebuie modificat și ești tentat să faci acest lucru sacrificând relația cu un apropiat. 


Balanță: Sunt posibile neînțelegeri majore în cuplu sau cu o altă persoană importantă. De fapt, sunt diferențe de viziune, normale, care nu trebuie să ajungă motiv de dispută. 


Scorpion: Este posibil să fii nevoit să te repliezi, să gândești o nouă strategie, ca să te adaptezi la noutățile care apar. Nu ai de ce să privești asta ca pe o înfrângere.


Săgetător: Degeaba încerci să ascunzi ceea ce știi că îți poate strica imaginea în ochii celor din familie. Bine ar fi dacă ai găsi puterea să le spui tu aceste lucruri. 


Capricorn: Vrei ceva anume, dar nu obții și ești tentat să renunți la relația cu cineva care, după părerea ta, refuză să colaboreze pentru ca tu să îți îndeplinești acea dorință. 


Vărsător: Privești spre viitor și ți se pare că urmează doar piedici și probleme. Este o interpretare greșită, care derivă dintr-un impuls pesimist. 


Pești: Ai putea fi dezamăgit de unii dintre apropiați, din motive pe care le cunoști doar tu, în sensul că sunt rodul unor interpretări foarte personale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 05 Septembrie 2019
Stire din Fun : În vizită la nebuni
Joi, 05 Septembrie 2019
Stire din Fun : Omida vorbitoare
Joi, 05 Septembrie 2019
Stire din Fun : Meseria de chirurg…
Miercuri, 04 Septembrie 2019
Stire din Fun : Blonda care știe să facă magie!
Marţi, 03 Septembrie 2019
Stire din Fun : Iepurașul periculos
Marţi, 03 Septembrie 2019
Stire din Fun : Evadăm din închisoare?
Marţi, 03 Septembrie 2019
Stire din Fun : Ca două picături de apă
Pagina a fost generata in 2.0777 secunde