HOROSCOP

176

Articole recomandate

Berbec: Poți pierde ceva din căldura relației cu o persoană dragă, dar nu e nici pe departe o pierdere definitivă și ar fi bine să o tratezi ca atare. Fii, totuși, puțin mai înțelegător. 


Taur: Pot să apară probleme mai puțin obișnuite în relațiile cu cei dragi, din cauza unor cuvinte spuse la nervi sau cu intenția de a răni. Pe plan profesional, totul merge strună! 


Gemeni: Ai putea strica relațiile cu cei de la serviciu, din cauza unui moment tensionat, pe care îl vei gestiona într-un anumit fel, pentru că ai ceva de ascuns. 


Rac: Sunt posibile incidente neplăcute la locul de muncă, pe fondul unor probleme de sănătate sau al unor neînțelegeri mai vechi, cu care nu și-a bătut capul nimeni la timpul potrivit. 


Leu: Există riscul să strici ceva foarte prețios, din cauza unui moft de moment, pe care tu îl consideri inofensiv, dar pe care cei din jur nu îl vor considera deloc așa. 


Fecioară: Poți strica grav armonia din relația de cuplu sau un alt parteneriat, pentru că ți se pare normal să ceri confirmări și uiți că faci acest lucru din teamă, nu din dragoste. 


Balanță: Sunt posibile neplăceri financiare, provocate de neglijența ta sau a altcuiva, dar consecințele nu vor fi atât de grave pe cât vei crede în primul moment. 


Scorpion: Ai tendința de a te amăgi cu o realizare care e departe de a fi concretizată; doar pentru că sunt îndeplinite anumite condiții, te și vezi la finalul drumului. 


Săgetător: Este responsabilitatea ta să te abții de la comentarii răutăcioase și să nu pui paie pe focul unor conflicte care mocnesc de multă vreme. 


Capricorn: Ar fi bine să îi ții departe pe cei din anturaj în momentele în care simți că nu te mai poți controla și resentimentele tind să preia controlul. 


Vărsător: Bine ar fi să poți fi suficient de sincer cu tine ca să recunoști momentele în care vei fi pe punctul de a face rău cuiva drag, doar pentru că ești convins că nu va conta ceea ce faci. 


Pești: Poți ajunge foarte ușor la confruntări dure cu membrii familiei, dacă te vei lăsa în voia unor gânduri negre, care nu sunt doar false, ci și răutăcioase.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 04 Septembrie 2019
Stire din Fun : Blonda care știe să facă magie!
Marţi, 03 Septembrie 2019
Stire din Fun : Iepurașul periculos
Marţi, 03 Septembrie 2019
Stire din Fun : Evadăm din închisoare?
Marţi, 03 Septembrie 2019
Stire din Fun : Ca două picături de apă
Pagina a fost generata in 0.8229 secunde