HOROSCOP

176

Articole recomandate

Berbec: Ai puterea de a te detașa de orice fel de tensiune, chiar și de cele provocate de membrii familiei. Poate că ar fi mai sănătos să nu promovezi deloc disputele. 


Taur: Este o zi cu impulsuri diverse, dar cele mai puternice te pot împinge spre conflicte cu asociații sau cu membrii familiei, din cauza unor chestiuni financiare. 


Gemeni: Există pericolul să intri în conflict cu o persoană din anturaj și să te lași copleșit de emoțiile negative pe care le generezi. Te vei trezi la realitate, la un moment dat. 


Rac: Dincolo de neplăceri, vei descoperi partea frumoasă a vieții, în cercul de prieteni sau alături de rudele apropiate. Este important să apreciezi valoarea acestor relații. 


Leu: Te ocupi de casă, de familie, de tot ce constituie temelia vieții tale. Bine faci și ar fi și mai bine dacă ai avea o atitudine constructivă față de orice fel de problemă. 


Fecioară: Te simți blocat într-o situație fără ieșire, pentru că ți-ai asumat anumite responsabilități și acum acestea te apasă. Este firesc să ai îndoieli și să fie necesar să te adaptezi la situația prezentă. 


Balanță: Ar fi de dorit să eviți momentele tensionate, mai ales pe cele din familie. Nu va fi chiar atât de greu, mai ales că vei înțelege imediat dacă are vreun rost să vorbești sau nu. 


Scorpion: Vei reuși să treci peste neplăcerile acestei zile, chiar dacă unele vor fi intense, din pricina firii tale, care caută mereu ceva nou, interesant. 


Săgetător: Sunt posibile neplăceri legate de muncă sau de starea de sănătate. Este nevoie de unele cheltuieli, oricare ar fi problema. 


Capricorn: Tu nu te grăbești, de obicei, și nici astăzi nu vei face acest lucru, dacă vrei să ai parte de o zi în care vei putea rezolva multe. 


Vărsător: Ți se pare mai simplu să intri în dispute cu apropiații, crezi că numai așa vei reuși să îi determini să se ocupe de treburile lor. Grijă mare, să nu fii izolat de colectivitate! 


Pești: Poți transforma ziua de astăzi într-o ocazie de a-ți recupera vigoarea, de a repara, prin gesturi mici, ce ai stricat în relațiile cu cei din familie.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 31 August 2019
Stire din Fun : Știrile la olteni
Sâmbătă, 31 August 2019
Stire din Fun : Ce bine, mergem împreună acasă…
Vineri, 30 August 2019
Stire din Fun : Rușii și americanii
Pagina a fost generata in 1.5758 secunde