Horoscop

158

Articole recomandate

Berbec: Pot să apară dificultăți la serviciu, din cauza unor erori sau a unor decizii luate cam în grabă sau din cauza unor supărări pe care nu le-ai analizat suficient la momentul oportun. 


Taur: Te vei confrunta cu cele mai importante consecințe ale unor decizii, bune sau proaste, luate în ultima perioadă. Cu siguranță, cele mai multe dintre ele nu îți vor fi pe plac. 


Gemeni: Pot să apară probleme reale, deosebit de complicate, la serviciu, poate și pe fondul unor probleme de sănătate pe care le-ai neglijat. 


Rac: Ies la lumină probleme vechi, acumulate de-a lungul mai multor ani, în cuplu sau într-o altă relație de parteneriat importantă. Acum vezi ce trebuia să faci și nu ai făcut și realizezi că să începi acum nu este o opțiune viabilă. 


Leu: E posibil să pierzi ceva la care țineai foarte mult și să îți regândești o întreagă strategie din acest motiv. Poate că nu vei recupera pierderea, dar le poți preveni pe cele viitoare. 


Fecioară: Sunt de evitat discuțiile despre orice fel de resurse, mai ales cu membrii familiei sau cu asociații. Ceea ce vrei tu nu se poate rezolva în acest moment, când nimeni nu gândește limpede. 


Balanță: Te poți confrunta cu reacții deosebit de ciudate ale unora dintre cei din anturajul apropiat. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să ceri explicații. 


Scorpion: Este fie punctul culminant al unor conflicte, urmat de dezamorsarea lor, fie un moment deosebit de tensionat, care va duce la nenumărate probleme. Oricum ar fi, ai în față o zi complicată.


Săgetător: S-ar putea să trăiești unele dintre cele mai intense conflicte din ultimul timp, în familie, la serviciu ori în ambele domenii, dacă nu vei reuși să te controlezi suficient și să nu cari problemele dintr-o parte în alta. 


Capricorn: Ai în față o zi care vine cu impulsuri dintre cele mai puternice și va trebui să le gestionezi inteligent ca să eviți complicațiile, mai ales în relațiile cu familia. 


Vărsător: Sunt posibile separări dureroase de cei dragi, din cauza unor probleme nerezolvate la timp. Este necesar să tratezi aceste situații cu toată bunăvoința de care ești în stare. 


Pești: Este o zi cu totul și cu totul specială, în care ești invitat să fii foarte atent la prieteni, la rude, la mesajele lor și la calitatea relației pe care ai construit-o cu aceștia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 27 August 2019
Stire din Fun : Un cowboy adevărat…
Marţi, 27 August 2019
Stire din Fun : Ce mărime ai la pantofi?
Marţi, 27 August 2019
Stire din Fun : Blonda și naftalina
Luni, 26 August 2019
Stire din Fun : Cine duce gunoiul?
Luni, 26 August 2019
Stire din Fun : Întrebarea greșită…
Luni, 26 August 2019
Stire din Fun : Viața în Florida
Sâmbătă, 24 August 2019
Stire din Fun : Cu ajutorul lui Dumnezeu…
Sâmbătă, 24 August 2019
Stire din Fun : Ce notă ai luat?
Sâmbătă, 24 August 2019
Stire din Fun : Democrația în pădure
Pagina a fost generata in 0.7436 secunde